Cirurgia atrevida

Així és la nova cara de Tori Spelling, l’actriu que va encarnar Donna a ‘Sensación de vivir’

  • Després del seu enèsim retoc facial, hi ha qui ha arribat comparar la intèrpret amb una de les germanes Kardashian

Així és la nova cara de Tori Spelling, l’actriu que va encarnar Donna a ‘Sensación de vivir’

Instagram

2
Es llegeix en minuts

La sèrie dels anys 90 ‘Beverly Hills 90210. Sensación de vivir’ va marcar tota una generació que va créixer somiant ser part d’un grup d’amics perfectes que vivien a l’elitista veïnat de Beverly Hills, a Califòrnia. Cossos perfectes, ‘looks’ trencadors i adolescents de 16 anys (amb aparença de 30) que conduïen descapotables i vivien en mansions. Brandon, Brenda, Dylan, Kelly, Donna, Andrea, Steve i David van acaparar portades de revistes adolescents i carpetes d’estudiants.

Amb deu temporades (el primer episodi es va emetre el 1990 i va acabar l’any 2000) es va convertir en una sèrie molt longeva per la qual cosa l’argument va fer nombrosos girs de guió estrafolaris però que mantenien una audiència fidel totalment enganxada. Vint-i-un anys després, les carreres dels protagonistes han patit sorts desiguals. A la desgraciada mort de Luke Perry, que interpretava Dylan McKay; s’ha afegit la malaltia patida per Shannen Doherty (Brenda Walsh), que va tenir un gran èxit amb la sèrie ‘Embrujadas’ o la pràctica desaparició de les pantalles de Jason Priestley –Brandon Walsh–, que només ha tingut personatges en telefilms de sobretaula.

Un ‘reality’ i almenys 10 cirurgies estètiques

En el cas de l’actriu que interpretava Donna Martin, Tori Spelling, que és filla del productor de la sèrie Aaron Spelling, mort el 2006, va protagonitzar un ‘reality’ al costat del seu marit llavors, Dean McDermott. Aquest programa de telerealitat va tenir diverses temporades i no va estar exempt de bon drama com quan Tori va descobrir que el seu marit li havia sigut infidel.

L’actriu, escriptora i productora és a més molt activa a les xarxes socials, sobretot a Instagram, on no dubta a compartir el seu dia a dia amb qui la segueix. I és aquí on Tori Spelling ha mostrat la seva nova cara. Literalment. Perquè si bé és cert que la filla del totpoderós Aaron Spelling ja havia passat anteriorment per les mans dels cirurgians plàstics, almenys unes 10 vegades en els seus 48 anys, el seu últim retoc l’ha deixat irreconeixible. Tant és així que alguns han arribat a comparar-la amb una de les germanes Kardashian: Klhoé, amb qui ara comparteix estructura nasal.

L’actriu, de nena amb el seu pare, el productor Aaron Spelling, amb qui va tenir les seves diferències

Notícies relacionades

Amb Nicole, coneguda com a ‘Snooky’, protagonista d’un dels ‘realities’ més controvertits de la televisió nord-americana: ‘Jersey’ Shore, a qui també s’assembla.

Així era Tori Spelling als anys 90.