CONFESSIONS EN EL 25è ANIVERSARI DE LA RECORDADA PRODUCCIÓ JUVENIL

'Sensación de vivir', idil·lis en sèrie

3Tori Spelling revela que es va embolicar amb tres dels quatre protagonistes

Una imatge promocional dels actors de ’Sensación de vivir’: a dalt, Ian Ziering, Jennie Garth i Luke Perry; al centre, Tori Spelling, Brian Austin Green, Jason Priestley i Shannen Doherty; a sota, Gabrielle Carteris.

Una imatge promocional dels actors de ’Sensación de vivir’: a dalt, Ian Ziering, Jennie Garth i Luke Perry; al centre, Tori Spelling, Brian Austin Green, Jason Priestley i Shannen Doherty; a sota, Gabrielle Carteris.

2
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

Es compleixen 25 anys de l'estrena de Sensación de vivir (als EUA, Beverly Hills 90210), un aniversari que alguns dels protagonistes han aprofitat per explicar els secrets més desconeguts d'una de les sèries més populars dels 90… i també sucosos draps bruts. Durant 10 temporades, les aventures dels germans Walsh, Brenda i Brandon, i dels seus amics Donna, Dylan, David, Andrea i Steve, entre altres, van atrapar milions d'espectadors de tot el món, sobretot adolescents que somiaven amb una vida regalada a Beverly Hills, un dels barris més glamurosos de Los Angeles. I igual que llavors, ara també són legió els fans que han quedat bocabadats davant les revelacions dels actors, que no han aconseguit triomfar fora de la petita pantalla però sobreviuen en sèries de televisió de diferent perfil.

Tori Spelling, que interpretava la ingènua Donna Martin, ha sigut la més atrevida. El cap de setmana passat, la filla del creador de l'exitosa producció, Aaron Spelling, es va sotmetre al clàssic polígraf al programa Tori Spelling: Celebrity lie detector i va acabar reconeixent que va tenir idil·lis amb tres dels quatre protagonistes masculins. Se sabia que va ser nòvia de Brian Austin Green, acabat de divorciar de Megan Fox, que donava vida a David, però també es va relacionar amb Jason Priestley (Brandon) i Luke Perry (Dylan).

«La majoria dels meus amics ni tan sols ho saben, això», va assegurar la intèrpret de 42 anys sobre el seu afer amb Priestley. «Va ser un amor d'estiu. Va ser la nostra pròpia versió d'una aventura a l'estil 90210, i res més. La sort és que seguim sent grans amics», va afirmar. Sobre la seva relació amb Perry va explicar que van compartir un «petó especial» el dia del seu 18è aniversari, tot i que, a diferència de les històries amb els altres dos, «mai» hi va tenir sexe.

Shannen Doherty, que interpretava la rebel Brenda, va parlar fa unes setmanes, però per anunciar que pateix càncer de mama. Coneguda pel seu caràcter irascible, manté una batalla judicial contra l'empresa de representació que portava les seves finances per l'impagament de l'assegurança mèdica que cobriria un tractament del qual s'està fent càrrec el Sindicat d'Actors.

Jason Priestley, que encarnava el bessó de Brenda, Brandon Walsh, ha originat certa polèmica arran de la publicació d'un llibre autobiogràfic en què carrega contra alguns dels seus companys de la sèrie com ara Doherty, a qui defineix com una diva, que a més a més de queixar-se diàriament, exigia una limusina.

Notícies relacionades

Green, de 42 anys, que apareix de forma esporàdica en telesèries, tampoc passa pel seu millor moment. A l'agost va posar punt final al seu matrimoni amb Megan Fox després d'11 anys de relació i dos fills: Noah, de 2 anys, i Bodhi, de 18 mesos.

Luke Perry no li va del tot malament, tot i que tampoc es lliura de la polèmica. L'actor, que arran de la sèrie es va convertir en un sex symbol, va sorprendre durant una roda de premsa de l'Associació de Crítics de Televisió al juliol afirmant que Sensación de vivir va ser «irrellevant» per a ell. El que crida l'atenció és que Perry posseeix una dilatada carrera cinematogràfica, però no ha despuntat mai com a protagonista de cap film.

Temes:

Sèries