La model Chrissy Teigen celebra 50 dies de sobrietat

«No sé si no tornaré a beure, però sé que ja no em serveix de res», ha anunciat la model i dona del cantant John Legend

La model Chrissy Teigen celebra 50 dies de sobrietat

INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ara sí que es pot dir que Chrissy Teigen porta un estil de vida sobri. La model, presentadora, autora del receptari ‘Cravings’ i dona del cantant John Legend acaba de celebrar que encadena 50 dies sense tastar ni una gota d’alcohol. La celebritat, de 35 anys, ha publicat un vídeo a Instagram mirant de fer exercici mentre els seus fills Luna i el seu fill Miles gatejaven sobre ella.

«Avui compleixo 50 dies de sobrietat», va escriure el cap de setmana passat. «Hauria de ser gairebé un any, però vaig tenir alguns contratemps [de vi] en el camí. ¡Aquesta és la meva ratxa més llarga fins ara! Encara no sé si mai tornaré a beure, però sé que ja no em serveix de cap manera. No em diverteixo més, no ballo, no em relaxo. Emmalalteixo, m’adormo i em desperto malalta, després d’haver-me perdut el que probablement va ser una nit divertida. Em vaig divertir molt i aprecio tots els que puguin disfrutar-lo de manera responsable», va afegir Teigen. «Aquest és també el meu tercer dia d’aquesta setmana fent exercici, la qual cosa és inaudita per a mi, i els meus ossos no ho estan posant fàcil, ¡sinó que adoren @movewithnicole a YouTube!»

El ‘post’ ha sigut rebut amb entusiasme i moltíssims comentaris de felicitació, entre els quals, el del seu marit, que li va dedicar una tirallonga d’emojis amb cors. «T’estimo», li ha expressat la seva amiga, la famosa estilista i columnista Jen Atkin.

Notícies relacionades

Teigen va revelar al desembre que feia quatre setmanes que estava sòbria, després que ella i Legend, de 42 anys, anunciessin el setembre passat que havien perdut el seu tercer nadó a causa d’un avortament espontani. La parella va compartir el seu patiment a través d’unes fotos en blanc i negre commovedores des del mateix quiròfan on van perdre la setmana 20a de gestació el nen que s’havia de dir dir Jack.

La  model, que es va fer famosa pels seus posats a ‘Sports Illustrated Swimsuit Issue’, va admetre el mes passat que encara s’enfronta a la temptació de beure, com va reflexionar fa un any, després de la tragèdia familiar: «Realment no sento que hagi processat completament la pèrdua del Jack, i ara que no tinc l’alcohol per adormir-ho, les coses continuen estant allà, esperant a ser reconegudes... Suposo que el que vull dir és que la vida és fotudament complicada», va escriure.