Escena familiar

Els reis i la infanta Sofia acomiaden Elionor a l’aeroport

La princesa partia aquest dilluns rumb a Gal·les per estudiar el batxillerat a l’internat UWC Atlantic College

La princesa Leonor empieza bachillerato en un exclusivo colegio de Gales

La princesa Leonor empieza bachillerato en un exclusivo colegio de Gales / Francisco Gomez (Casa Real/EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una vegada acabades les vacances a Mallorca, ha arribat l’hora que la princesa Elionor viatgi a Gal·les per estudiar el batxillerat internacional a l’internat UWC Atlantic College, situat a Gal·les, Regne Unit, i aquest dilluns els seus pares i la seva germana, el rei Felip VI, la reina Letizia i la infanta Sofia, la van acompanyar a l’aeroport de Barajas, a Madrid, per acomiadar-la.

Notícies relacionades

Les càmeres han captat l’emotiu moment de petons i abraçades abans de prendre el vol que portarà l’hereva del tron, de 15 anys, a viure una nova etapa al castell St Donat’s, de la vall gal·lesa de Glamorgan, una exclusiva escola on estudiarà dos cursos previs a la universitat amb companys procedents de 90 països. A l’internat, amb una matrícula que puja a 76.500 euros els dos cursos, i que pagaran els reis de la seva assignació, han estudiat altres membres de la reialesa, com Guillem Alexandre, rei d’Holanda, i la princesa Isabel, hereva al tron belga.

Especialment emocionada es mostrava la seva germana Sofia, que està molt unida a ella, i quan va partir es va fondre en una llarga abraçada amb el seu pare, ja que a partir d’ara els separaran 2.000 quilòmetres. Per a la princesa aquest és el seu primer viatge sola, ja que durant els anys 2018 i 2019 va acudir a un campament als Estats Units, però llavors ho va fer en companyia de la seva germana.