CELEBRACIÓ DELS VUITANTA

Charlize Theron bufa 46 espelmes en alta mar

  • L’actriu celebra el seu aniversari amb una festa de disfresses amb la seva família, amics i alguns membres de la seva fundació Charlize Theron Africa Outreach Project

barcelona/charlie.jpg

barcelona/charlie.jpg

1
Es llegeix en minuts

Charlize Theron va fer 46 anys aquest dissabte i per celebrar-ho amb magnificència, els seus familiars i amics li van organitzar una divertida festa dels vuitanta en un barco.

Una celebració que va estar inspirada en un assassinat a final del curs acadèmic. Una temàtica d’allò més encertada per recrear alguns clàssics de Hollywood.

«Bé, mai vaig poder anar al ball de graduació, però aquesta vegada els meus amics han decidit canviar-ho», assenyala l’estrella sud-africana a Instagram i afegeix: «Estimo aquestes persones més del que les paraules poden expressar» i detalla: «És l’aniversari dels meus somnis. ¡Quina família! ¡Quina nit!», exclama la protagonista de ‘Mad Max Fury Road’.

Les seves emotives paraules van acompanyades d’una sèrie de fotografies que mostren que s’ho va passar molt bé el dia del seu aniversari.

Notícies relacionades

En una de les instantànies, la model i actriu somriu amb una copa de vi a la mà, mentre que en una altra imatge posa caracteritzada per a l’ocasió amb una samarreta on es pot llegir: «La noia de l’aniversari», uns ‘shorts’ texans, una diadema a joc, collars de granadura multicolor i guants de reixeta.

Per concloure, l’oscaritzada actriu, que es va llançar diverses vegades al mar i va bufar les 46 espelmes del pastís a la coberta de la impressionant embarcació, va compartir una tercera foto en què apareix al costat del grup disfressat. Un total de 14 convidats, entre familiars, amics i companys de la seva fundació Charlize Theron Africa Outreach Project, que van posar contents, al costat de la famosa amfitriona.