FAMÍLIA FELIÇ

Amal i Cloney, ¿embarassats?

  • L’actor i l’advocada podrien ampliar la família ben aviat perquè tot sembla apuntar que estan esperant el tercer fill

  • Alguns mitjans com ‘Daily Record’ i ‘Ok! Magazine’ afirmen que la parella podria esperar bessons

  • La notícia ha sigut confirmada per Julie Chen, presentadora del programa nord-americà ‘The Talk’, però de moment el matrimoni no s’ha pronunciat

George Clooney i la seva dona, Amal.

George Clooney i la seva dona, Amal. / REUTERS / ERIC GAILLARD

1
Es llegeix en minuts

George Clooney i la seva dona, Amal, estan d’enhorabona: la parella està esperant el seu tercer fill. De fet, alguns mitjans com ‘Daily Record’ i ‘Ok! Magazine’ asseguren que l’advocada està embarassada de bessons.

Segons recull ‘Daily Record’, la notícia ja ha sigut confirmada per Julie Chen, presentadora del programa nord-americà ‘The Talk’, però de moment el matrimoni no s’ha pronunciat.

La parella, que són pares dels bessons Ella i Alexander, de 4 anys, va fer una festa el 4 de juliol a la seva vil·la italiana del llac de Como i va ser allà, segons el ‘Daily Mail’, on van revelar al seu cercle més íntim la feliç notícia. Els paparazzis persegueixen l’actor i la prestigiosa lletrada insistentment en les seves vacances i ja han sortit a la llum una sèrie de fotos de la parella entrant i sortint de restaurants.

D’altra banda, fonts pròximes al matrimoni han assegurat el ‘Daily Mail’ que George està superorgullós i Amal estava radiant. Com sol passar amb els embarassos, el temps dirà si és veritat o no.

Notícies relacionades

Amal i George estan casats des de l’any 2014. Malgrat la diferència d’edat: ell té 60 anys i ella, 43, la seva relació va vent en popa. Després de l’onada

de rumors d’un nou embaràs, els mitjans locals ja confirmen que la família es convertirà en nombrosa.