MUTU ACORD

Eugenia, la filla de Bertín Osborne, anuncia que se separa del seu marit

  • La parella té tres fills en comú després de catorze anys de relació

Eugenia, la filla de Bertín Osborne, anuncia que se separa del seu marit
1
Es llegeix en minuts

Eugenia Osborne ha anunciat aquest dimecres la seva separació. La filla de Bertín Osborne ho ha comunicat a través del seu compte d’Instagram en què ha explicat els motius que l’han portat a separar-se de Juan Melgarejo després de 14 anys junts i tres fills en comú.

Notícies relacionades

«Després de gairebé catorze anys junts d’amor, carinyo i tres fills, el Juan i jo hem decidit, de mutu acord, prendre la decisió de finalitzar el nostre matrimoni. Els nostres camins han pres rumbs diferents, sense que hi hagi cap motiu concret. Agraeixo i demano respecte a la nostra intimitat i la dels nostres fills. Aquestes seran les úniques paraules que formularé respecte a la nova situació de les nostres vides», ha escrit la jove, de 35 anys.

La filla del cantant i presentador ha destacat que Melgarejo i ella s’avenen i que continuarà sent així pel bé dels seus fills. «Entre el Juan i jo es mantindrà sempre el nostre carinyo, amistat i respecte profund. És un home i un pare meravellós a qui sempre estaré agraïda pels anys que hem compartit com a matrimoni. Per damunt de tot la nostra prioritat sempre serà el benestar, educació i amor cap als nostres tres fills», acaba dient.