Setmana d’incògnit

Monica Bellucci es diverteix en família a Barcelona

L’actriu italiana ha passat uns dies a la capital catalana amb la seva filla i unes amigues, disfrutant de la ciutat i els seus restaurants

barcelona/image0.jpg

barcelona/image0.jpg

1
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

La model i actriu italiana Monica Bellucci va marxar ahir, dijous, de Barcelona després d’uns intensos dies en què ha disfrutat de la ciutat en família i amb amigues, totalment d’incògnit. Als 56 anys, l’artista ha optat per la total discreció a totes les sortides, comportant-se com una turista més a la ciutat.

Bellucci, que ha sigut vista pel Gòtic i en alguns establiments, s’hauria allotjat en un hotel de luxe de la capital catalana, que ha recorregut durant una setmana juntament almenys amb una de les seves filles i altres acompanyants femenines.

Notícies relacionades

L’espectacular actriu, que ha sigut musa de Dolce & Gabbanna i va començar la seva carrera cinematogràfica a principis dels anys 90, ha volgut conèixer també els restaurants de moda de la ciutat. Fa uns dies va sopar precisament amb tot el seu grup a l’italià Velissima, que triomfa a la nova zona de Marina Vela, i on es va sentir tan a gust que va permetre ser fotografiada amb la ‘família’ Marinelli, que exerceix d’amfitriona i animadora del local. Es va deixar retratar amb mascareta, tot i que finalment se la va treure un moment per immortalitzar aquest record de la nit.

Després de dos divorcis, l’actriu –que es va convertir en la ‘noia Bond’ de més edat al protagonitzar una entrega de la saga el 2015 amb 50 anys complerts– ha passat aquests dies de vacances envoltada de dones.