PER MOTIUS PROFESSIONALS

Un pensatiu Iker Casillas visita Terra Santa amb quipà

  • L’exporter ha viatjat a Israel per assistir a l’amistós de les llegendes del Barça i el Reial Madrid

Un pensatiu Iker Casillas visita Terra Santa amb quipà
1
Es llegeix en minuts

Després de descansar uns dies a la Riviera Maya, Iker Casillas està fent turisme aquesta setmana a Jerusalem. Així ho ha confirmat l’exporter del Reial Madrid al seu compte d’Instagram, on ha publicat diverses imatges als llocs més emblemàtics de la ciutat, com el Sant Sepulcre, el Mur de les Lamentacions, el Soc i la Ciutat Vella.

Amistós a Tel Aviv

Notícies relacionades

L’exfutbolista ha definit la seva estada a Israel amb paraules com «historia, lamentacions, respecte, pensant», que acompanyen fotos que il·lustren com està sent la seva escapada al país de l’Orient Mitjà, en què no ha dubtat a posar-se la quipà, el barret circular sense ala que utilitzen els jueus.

En aquesta ocasió, Casillas ha viatjat a Terra Santa per motius professionals com a director adjunt de la fundació del conjunt blanc. I és que el Reial Madrid Leyendas es va enfrontar aquest dimarts al Barça Legends a l’estadi Bloomfield de Tel Aviv, un clàssic que va comptar amb futbolistes del nivell de Ronaldinho, Rivaldo, Figo, Jofre Mateu, Roberto Carlos, Jofre, Deco i Rubén de la Red.

 

Temes:

Iker Casillas