CANTANT AGRAÏDA

Shaila Dúrcal defensa José Luis Moreno

  • La filla de Rocío Dúrcal ha tornat a Madrid, després de viure 10 anys a cavall de Mèxic i els EUA

  • «Crec que ell donava oportunitats de feina i em fa molta pena aquesta situació», ha dit la cantant sobre el productor

undefined44511930 shaila durcal180810174320

undefined44511930 shaila durcal180810174320

2
Es llegeix en minuts

Disfrutant al màxim de la seva tornada a Espanya després de més d’una dècada vivint a cavall de Mèxic i els Estats Units, Shaila Dúrcal va aprofitar el partit que enfrontava la selecció espanyola amb la italiana en les semifinals de l’Eurocopa per retrobar-se amb alguns amics en un conegut restaurant de la capital i, en companyia del seu inseparable Dorio Ferreira, brindar per aquesta il·lusionant nova etapa al nostre país.

  «Molt contenta» i amb nombrosos projectes professionals, la filla de Rocío Dúrcal es considera molt afortunada perquè «s’està reactivant tot a Espanya i als Estats Units he tingut la gran benedicció d’estar tot l’any fent coses». «Ara tenim un concert a Fresno i hem estat fent concerts en streaming... així que feliç de compartir la música nova», assenyala l’artista, confessant que la seva passió és estar a prop del seu públic.

Després de la recent mort de Raffaella Carrà, que deixa un insubstituïble buit en el món de la música italiana i espanyola, Shaila, que va arribar a conèixer-la en el seu programa quan va ser-hi amb la seva mare, ha volgut dedicar-li un emotiu record. «Era un esperit meravellós, una dona molt divertida, molt moderna per a l’època, m’ha encantat sempre perquè he crescut amb aquesta influència seva, i ha sigut molt important a Espanya», ha afirmat, assegurant que «contagiava la seva alegria a través de les pantalles i la trobarem a faltar molt». 

Notícies relacionades

  Encantada d’haver tornat a Madrid i poder tornar a estar a prop de la seva família, la cantant s’ha mostrat feliç per la tornada de la seva germana Carmen als escenaris: «Està tornant al teatre, jo soc la seva fan número u i estic molt contenta perquè sempre ho dic, m’encanta veure la meva germana dalt l’escenari. Donant-li suport al 100%».

Finalment, l’artista s’ha pronunciat sobre la detenció de José Luis Moreno, demanant la presumpció d’innocència per al productor, que «sempre ens va donar una plataforma a la meva mare i a mi amb la meva carrera, és una cosa que s’agraeix perquè a la tele hi havia pocs forats musicals i ell ens donava l’oportunitat de dues o tres cançons, fins i tot sent nova. Crec que ell donava oportunitats de feina i em fa molta pena aquesta situació». «Amb nosaltres sempre ha sigut molt carinyós, així que no tinc res a dir», ha afirmat, evitant pronunciar-se sobre els rumors que titllen el ventríloc de dèspota i de no pagar els seus treballadors.