PER DESÈ ANY

Rafa Nadal, personatge més ben valorat de l’any per davant de Pau Gasol i Antonio Banderas

  • El tennista, un any més, és considerat el ‘Personatge més conegut i més ben valorat’ del nostre país

  • Tanquen el ‘top 10’ noms com Carmen Machi, Dani Rovira i Karlos Arguiñano

Rafa Nadal, personatge més ben valorat de l’any per davant de Pau Gasol i Antonio Banderas
1
Es llegeix en minuts

Personality Media ha fet públic aquest dimecres el seu ja tradicional ‘Top 10’ dels personatges més coneguts i més ben valorats pels espanyols el 2021. Una extensa anàlisi en la qual hi ha poques sorpreses i en què destaquen quatre esportistes, quatre actors i dos presentadors, molt populars.

Intractable en el número 1 per desè any, Rafa Nadal, que amb un coneixement del 98%, compta amb una valoració del 7,82. Un notable més que merescut per al considerat com el millor esportista espanyol de tots els temps, seguit molt de prop per un altre mite encara en actiu, Pau Gasol, conegut pel 95% de la població i amb una nota de 7,45. Tanca el podi d’honor Antonio Banderas, que puja posicions respecte d’anys anteriors fins al 3r lloc amb un 7,42 de mitjana.

Dos actors més al top 10: Carmen Machi(7,23), única dona de la llista aquest any, i Dani Rovira, en 5è lloc amb un 7,17, que torna després d’alguns anys d’absència i després de l’empenta del seu nou programa a TVE. El polifacètic xef Karlos Arguiñano, també torna a aquest ‘Top’ amb un 7,16.

Matías Prats (7,10) amb un coneixement del 97%, i una imatge sempre sòlida i empàtica, ocupa el 7è lloc, seguit molt de prop per l’etern Andrés Iniesta (7,14). Paco León (7,05) i Marc Márquez (6,87) fins i tot estant inactiu durant tot el 2020, tanquen el cobejat rànquing dels ‘Més ben valorats de l’any’.

Notícies relacionades

Una llista de la qual desapareix Iker Casillas, que per primera vegada i després de la seva separació de Sara Carbonero i les polèmiques que envolten la seva vida privada ni apareixerà en la classificació realitzada per a homes i per a dones.

En el ‘Top Ten’ més populars del nostre país per a les dones –més cultural amb cinc actors, dos músics i un presentador– trobem Rafa Nadal (en primer lloc); Carmen Machi (7,54), Dani Rovira (7,49); Antonio Banderas (7,49), Paco León (7,32), Matías Prats (7,27) i Pau Gasol (7,23); i com a novetats el 2021 Miguel Ángel Muñoz en un meritori 8è lloc, seguit per Pablo Alborán i Antonio Orozco, que s’ha guanyat un lloc com un dels artistes més estimats del nostre país.