La llista dels 38 estrellats

Carrie Fisher, Salma Hayek, Jason Momoa i Macaulay Culkin tindran la seva estrella al Passeig de la Fama

Ray Liotta, Ewan McGregor, Ricki Gervais, Avril Lavigne i Black Eyes Peas també tindran el seu espai al bulevard

salma

salma

2
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Quan has aconseguit fer-te un nom a Hollywood, el següent pas per a qualsevol figura de l’espectacle és aconseguir una estrella al Passeig de la Fama, cada vegada més atapeït de noms. Aquest any, ja s’han donat a conèixer els 38 artistes que s’han guanyat un lloc al cobejat bulevard, al costat de llegendes com Marilyn Monroe o Steven Spielberg i de noms més discutits com el de Donald Trump. La llista inclou personalitats del cine, la televisió, la música, la ràdio, el teatre i els esports.

En la categoria de cine, la Cambra de Comerç de Hollywood ha anunciat que els elegits són Francis Ford Coppola, Macaulay Culkin, Willem Dafoe, Salma Hayek, James Hong, Helen Hunt, Michael B. Jordan, Regina King, Ray Liotta, Ewan McGregor, Adam McKay, Jason Momoa i Tessa Thompson. Carrie Fisher, la inoblidable princesa Leia, també rebrà l’homenatge a títol pòstum, cosa que ha omplert d’il·lusió Mark Hamill, el seu company a ‘La guerra de les galàxies’.

«Molt d’amor i una salutació molt especial a la incomparable, hilarant i irreverent força de la naturalesa que va ser la meva germana espacial Carrie Fisher. La seva estrella brillarà d’aquí a l’eternitat», ha tuitejat tot just conèixer que l’actriu apareixia a la llista d’artistes que comptaran amb estrella a partir del 2022. 

En l’apartat de televisió, apareixen Byron Allen, Greg Berlanti, Ricky Gervais, Peter Krause, Robert Odenkirk, Holly Robinson-Peete, Norman Reedus, Tracee Ellis Ross, Jean Smart, Ming-Na Weny i Kenan Thompson.

Al terreny musical els homenatjats seran Black Eyed Peas, George E. Clinton Jr., Ashanti Douglas, DJ Khaled, Avril Lavigne, Los Huracanes Del Norte, Martha Reeves i Ermias. Nipsey Hussle rebrà la seva estrella a títol pòstum, igual com Fisher.

Notícies relacionades

Patti Lupone, Marilyn McCoo & Billy Davis, Jr. i Angelica Vale s’incorporaran al Passeig de la Fama per la seva tasca al teatre, mentre que Richard Blade i Michael Strahan ho faran per al seva feina a la ràdio i l’esport, respectivament.

A falta que es vagin concretant les dates de les cerimònies, els nous inquilins del Passeig de la Fama tenen a partir d’ara dos anys per programar-les. Tot i que l’homenatge no surt gratis: les estrelles han de pagar uns 30.000 dòlars per ser immortalitzat en aquest passeig. Els diners, que solen pagar les productores o discogràfiques, serveixen per pagar la fabricació artesana de l’estrella i el manteniment del bulevard.