PRIMER POSAT

Carlos Baute demana perdó al seu fill no reconegut

zentauroepp45218977 tu cara me suena  rompe la pista en su s ptima edici n190131162932

zentauroepp45218977 tu cara me suena rompe la pista en su s ptima edici n190131162932 / Jose Irun

1
Es llegeix en minuts

Després de 10 anys de batalles judicials, Carlos Baute i el seu primer fill s’han reconciliat. Aquest dilluns el cantant ho ha anunciat a les seves xarxes socials.

El José Daniel va néixer quan el músic tenia només 15 anys, fruit del seu festeig amb Zerimar Nallera. La parella vivia al mateix barri de Caracas i, segons va explicar el jove en una entrevista per a ‘El Mundo’, la família de l’artista «els va donar amb la porta als nassos» quan ella es va quedar embarassada. Després es van mudar de barri i la relació es va trencar,

Notícies relacionades

però des de fa una mica més d’una dècada, el primer fill de l’artista li reclamava el seu reconeixement i li demanava també una pensió per necessitat.

En la sentència del 2013, quan Baute el va reconèixer com a fill biològic, el José Daniel, de 31 anys, va aconseguir portar els cognoms de l’intèrpret d’‘Amor y dolor’. Fa cinc anys, el jove li va reclamar una pensió alimentària i amb caràcter retroactiu després de considerar que mai s’havia fet càrrec d’ell, ni econòmicament ni de forma afectiva. Aquesta situació s’ha prolongat en el temps fins fa tan sols uns mesos, quan José Daniel continuava sol·licitant una pensió de 1400 euros mensuals pel que considerava «un abús de dret».