CANTANT SINCER

Dani Martín: «Vaig al psiquiatre, és el meu paradís»

  • L’intèrpret comparteix una reflexió a Instagram per conscienciar els seus fans de la importància de cuidar la nostra salut mental 

Dani Martín.

Dani Martín.

1
Es llegeix en minuts

Dani Martín ha compartit amb els seus seguidors a Instagram la causa per la qual ha deixat la platja per pujar a un avió amb destinació a «un lloc meravellós», el psiquiatre: «El lloc on en aquests moments de la meva vida em sento millor».

«És un lloc on m’obro en canal. En el dia d’avui és el meu paradís. Tinc molt a aprendre de mi encara, així que continuaré agafant avions per anar a aquest puto paradís del qual us parlo», ha explicat.

El cantant, de 44 anys, ha fet referència sobre les seves visites al «gimnàs on el cap i les emocions s’equilibren»: «Jo vaig al psiquiatre, potser pot servir-li a algú». «No m’he menjat Buda, ni he deixat de ser l’ésser errant que soc. Tampoc tinc cap malaltia mental diagnosticada, ni busco recolzament amb aquest text, només soc algú que avui vomita això aquí perquè així m’ha sortit al pujar a l’avió», ha escrit el líder i vocalista de ‘El canto del loco’.

«I sí, estic molt bé, amb carinyo us dic, evitin preguntar-me «però Dani, ¿estàs bé?» «però, ¿què t’ha passat?», ha aclarit el músic madrileny.

Notícies relacionades

L’intèrpret d’’Un millón de cicatrices’ ha deixat clar que no es considera «cap referent ni algú que intenti influir ni explicar què ha de fer cada un a la seva vida» però sí que ha posat èmfasi que «els psiquiatres no només mediquen les persones, també fan feines meravelloses per ordenar els trasters que tenim a dins cada un, plens de coses desordenades, mal ubicades, descurades, amb pols, i t’ensenyen a desfer-te d’altres que guardem i que ja no necessitem», conclou.

.

Temes:

Dani Martín