NOVA PARELLA

Kanye West convida Irina Shayk a la Provença pel seu 44è aniversari

  • El raper ha celebrat el seu aniversari amb la model russa en un hotel de superluxe a la zona de Le Puy-Sainte-Reparade, que ha llogat al complet per a l’ocasió

Kanye West e Irina Shayk.

Kanye West e Irina Shayk.

1
Es llegeix en minuts

Sembla que Kanye West ja ha oblidat Kim Kardashian, de qui es va separar a finals del 2020 després de gairebé set anys de matrimoni

Segons ha publicat el ‘Daily Mail’, el raper va complir aquest dimecres 44 anys i per celebrar-ho en la intimitat va viatjar fins a la Provença (França) amb Irina Shayk. A les instantànies que publica el diari britànic es pot veure l’empresari passejant amb la model russa, exparella de l’actor Bradley Cooper, amb qui va mantenir una relació fins al 2019 i té una filla en comú, la Lea, de 4 anys.

Malgrat que a les imatges s’aprecia una certa distància entre ells i que a la parella l’acompanyaven diversos amics, el tabloide afirma que hi podria haver alguna cosa més que una amistat entre ells. Suposadament estan allotjats en un hotel de luxe a la zona de Le Puy-Sainte-Reparade, les ‘suites’ del qual inclouen pati, terrasses i la seva pròpia piscina amb vista a la vall de Luberon.

Notícies relacionades

L’esmentat mitjà afirma que West no es va conformar amb una ‘suite’ i va decidir llogar el complex hoteler al complet per disfrutar al seu aire del seu aniversari.

 El músic porta inactiu a les seves xarxes socials des del novembre passat, mentre que la supermodel sempre ha mantingut la seva vida privada a l’extrem, allunyada dels seus perfils públics.