Peces icòniques

Dior torna a Eivissa: la Maison repeteix amb una ‘pop-up’ d’estiu

  • Acaba d’obrir una ‘boutique’ efímera a la zona de la Marina amb peces exclusives com les creacions de ‘Dioriviera’ de Maria Grazia Chiuri

Dior torna a Eivissa: la Maison repeteix amb una ‘pop-up’ d’estiu

KRISTEN PELOU

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Dior torna a Eivissa. Per tercer any consecutiu, la companyia, controlada pel LVMH, el conglomerat de luxe de Bernard Arnault, ha obert una pop up store a l’illa balear que estarà oberta únicament durant la temporada d’estiu.

Una ‘boutique’ efímera situada al costat del mar –a la zona de la Marina–, on es podran trobar peces exclusives de la Maison francesa, concretament les creacions de ‘Dioriviera’ de Maria Grazia Chiuri, així com la càpsula ‘Beachwear 2021’, de Kim Jones, inspirada en el seu diàleg artístic amb el grafiter novaiorquès Kenny Scharf, i la col·lecció masculina de tardor 2021 de Dior.

Abans del coronavirus, Eivissa rebia gairebé set milions d’estrangers a l’any, que gastaven 7.812 milions d’euros a l’any. Gairebé el 50% d’aquest desemborsament es concentra en els mesos d’estiu. Malgrat la pandèmia, la firma ha continuat obrint el seu ‘pop up’ des de fa tres anys.

En aquest preciós espai es poden trobar peces icòniques i altres exclusives de la firma. Icones atemporals com el bolso Dior Book Tote i les sabatilles Walk’n’Dior amb l’emblemàtic estampat Toile de Jouy de la Maison o amb delicades ratlles.

Articles irresistibles

La càpsula #Dioriviera de Maria Grazia Chiuri, inclou articles irresistibles com els bolsos Lady D-Lite i Dior Caro, les sabatilles D-Connect, les espardenyes Dior Granville, les mules Dway i els ponxos DiorClub, així com bufandes, joies i viseres, que es barregen, amb exclusives samarretes marineres que porten el noms de destinacions assolellades.

Notícies relacionades

Les petites bosses de mà i de tocador, dissenyats per utilitzar-se en capes, compten amb corretges d’espatlla per combinar i completar aquest guarda-roba d’estiu.

A més de totes aquestes peces, a la botiga s’exhibeixen altres articles exclusius adornats amb la firma Christian Dior. Al centre del local, la joia d’aquest estiu, la Vespa X Dior, totalment customitzada amb el logo i en color blanc i blau fosc. També hi ha altres objectes, com una planxa de surf i un patinet, en vermell, un para-sol, una hamaca, jocs de platja i ventalls, així com una sèrie de peces decoratives, com material d’oficina, coixins i estovalles individuals.