VAN COINCIDIR ALS OSCARS

¿És l’actriu Andra Day la nova il·lusió de Brad Pitt?

  • Segons ha revelat una font a ‘The Mirror’: «Andra està al radar de Pitt d’algun temps ençà. Van coquetejar entre bastidors i es diu que van intercanviar els números de telèfon»

barcelona/AAAA.jpg

barcelona/AAAA.jpg

1
Es llegeix en minuts

No és la primera vegada que la premsa nord-americana adjudica una nòvia a Brad Pitt, però en aquesta ocasió hi ha proves.

Pel que sembla, l’intèrpret, de 57 anys, i l’artista nord-americana Andra Day, de 36 anys, haurien coincidit a l’última entrega dels Oscars. De fet, l’actor era un dels presentadors de la gala i l’actriu i cantant estava nominada a millor actriu per ‘Los Estados Unidos contra Billie Holiday’.

Segons ha revelat una font al diari ‘The Mirror’: «Andra està al radar de Pitt d’un temps ençà. Van coquetejar entre bastidors i es diu que hi va haver ‘feeling’ entre ells i van intercanviar els números de telèfon». «Podria ser simplement professional, però alguns dels amics de Pitt han estat comentant la gran parella que farien junts» i han detallat que «Andra guarda totes les qualitats que criden la seva atenció, i asseguren que al protagonista d’‘Ocean’s Eleven’ «li agrada especialment la seguretat que té en si mateixa».

Notícies relacionades

Per part seva, ‘OK Magazine’ ha publicat que Andra va cridar l’atenció de l’actor que, segons la font d’aquest mitjà, «pot detectar el talent real a una milla de distància i li encantaria treballar amb ella en un dels projectes que està desenvolupant amb la seva productora».

Ara, només el temps dirà si els dos actors es convertiran en la parella de moda d’aquest estiu. Mentrestant, un amic de Pitt ha assegurat que l’actor es troba molt més tranquil després d’haver guanyat el judici que mantenia amb la seva exdona i mare dels seus fills, Angelina Jolie, i ara té la custòdia compartida dels menors.