A l’església de l’Asunción de Nuestra Señora de Aravaca

La princesa Elionor es confirmarà aquest divendres amb els seus companys de classe

  • A la cerimònia religiosa assistiran els seus pares, Felip VI i Letizia, i la seva germana Sofia, però no els reis Joan Carles I i Sofia ni els seus avis materns

La Princesa Leonor, en una imagen de archivo

La Princesa Leonor, en una imagen de archivo / EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La princesa Elionor farà la confirmació aquest divendres juntament amb els seus companys de classe a la parròquia de Madrid on va fer la primera comunió, en una cerimònia a la qual assistiran els Reis i la infanta Sofia, ha informat la Casa Reial.

El ritu cristià tindrà lloc al migdia a l’església de l’Asunción de Nuestra Señora de Aravaca, al mateix districte madrileny on hi ha l’escola privada Santa María dels Rosales, on Elionor de Borbó ha cursat la seva etapa de primària i secundària.

L’hereva al tron, de 15 anys, rebrà la confirmació pocs dies abans que acabi quart de l’educació secundària obligatòria (ESO) i posi fi a la seva etapa escolar a Espanya, ja que els dos cursos de batxillerat els farà a partir de l’agost en un internat a Gal·les (Regne Unit).

A causa de les limitacions en l’aforament a l’església per la pandèmia, no hi assistiran els reis Joan Carles i Sofia ni els avis materns de la princesa.

Notícies relacionades

Igual com quan va fer la primera comunió el maig del 2015, la princesa es confirmarà amb els seus companys d’escola i no seguirà els passos del seu pare.

Felip VI ho va fer el gener del 1978, quan estava a punt de complir deu anys, al costat de les seves germanes, les infantes Elena i Cristina, a l’ermita del Palau de la Zarzuela.