MALA RATXA

Robert De Niro: «Em vaig trencar el quàdriceps, crec que vaig trepitjar alguna cosa, vaig relliscar i vaig caure»

  • El veterà actor ha tingut un accident a Pawhuska (Oklahoma), on roda ‘Los asesinos de la luna de las flores’, de Martin Scorsese i en què comparteix protagonisme amb Leonardo DiCaprio

  • «Això passa sobretot quan et fas vell, així que has d’estar preparat per al que és inesperat. Per sort, això és fàcil de portar», ha declarat en una entrevista per a ‘The New York Post’

Robert De Niro: «Em vaig trencar el quàdriceps, crec que vaig trepitjar alguna cosa, vaig relliscar i vaig caure»
1
Es llegeix en minuts

Sembla que Robert De Niro està travessant una mala ratxa. Després de greus problemes econòmics i el seu polèmic divorci amb Grace Hightowerse, l’actor acaba de tenir un aparatós accident a Pawhuska (Oklahoma), on està rodant el film ‘Los asesinos de la luna de las flores’, de Martin Scorsese i en què comparteix protagonisme amb Leonardo DiCaprio. «Em vaig trencar el quàdriceps, crec que vaig trepitjar alguna cosa, vaig relliscar i vaig caure, així de simple. Però el dolor era insuportable i ara ho he d’arreglar», ha afirmat l’actor de 77 anys, que ha reconegut que l’ensopegada que ha patit es deu a la seva avançada edat: «Això passa sobretot quan et fas vell, així que has d’estar preparat per al que és inesperat. Per sort, això és fàcil de portar». Després de l’accident, que no va ser greu, va tornar a casa seva a Nova York per rebre tractament mèdic, segons assenyala ‘The New York Post’.

Segons ha revelat la productora a ‘TMZ’, «el rodatge no s’ha aturat ja que aquests dies De Niro tenia previst tornar a Nova York i no comptaven amb ell fins d’aquí tres setmanes» i han assegurat que l’incident no va tenir lloc al set, sinó durant el temps lliure de l’intèrpret.

Notícies relacionades

«El meu personatge és bastant sedentari, en certa manera no em moc gaire, gràcies a Déu. Així que ens en sortirem», ha assegurat l’artista, que ha afegit: «Només he de seguir les instruccions del metge, mantenir la cama recta o en una posició determinada i deixar que es curi», ha detallat De Niro en una entrevista a l’esmentat diari.

Basada en el llibre ‘Los asesinos de la luna de las flores: Los crímenes en la nación Osage i el nacimiento del FBI’, escrit per David Grann, la pel·lícula viatja a a Oklahoma el 1920 i explica els assassinats que van patir els indígenes Osage per interessos petrolers. Una sèrie de crims brutals que es van conèixer a la premsa com el ‘Regnat del Terror’, ja que entre 1921 i 1926 van assassinar gairebé un centenar de persones.