NOVA FACETA YOUTUBER

Guillem i Caterina s’estrenen a YouTube

  • El vídeo de presentació és de 25 segons i mostra escenes tipus ‘bloopers’ dels ducs de Cambridge, on perden aquesta imatge estereotipada com a futurs hereus al tron, per mostrar-se d’allò més naturals

1
Es llegeix en minuts

«Millor tard que mai... ¡Som a YouTube!», han escrit al seu compte d’Instagram el príncep Guillem i la seva dona, Catalina, per comunicar que han obert el seu propi compte de YouTube.

El vídeo de presentació, que és de 25 segons, mostra a més escenes tipus ‘bloopers’ dels ducs de Cambridge, on perden aquesta imatge estereotipada com a futurs hereus al tron, per mostrar-se d’allò més simpàtics i naturals.

El nou canal, que en menys de 24 hores ja ha superat els 230.000 subscriptors, té dos vídeos, un de benvinguda i material divers a les seves llistes de reproducció, on es poden veure diversos discursos, així com imatges dels seus actes oficials i viatges com a membres de la família reial anglesa. 

A la cinta s’aprecia com Guillem li explica a la seva dona: «Per cert, has d’anar amb compte amb el que dius ara perquè aquesta gent ho està gravant tot». «¡Ho sé!», respon la duquessa, una mica nerviosa.

Notícies relacionades

Segons diferents mitjans londinencs, el principal objectiu d’aquesta incursió a YouTube, ha sigut modernitzar la família reial britànica i acostar-la als ciutadans, ja que ni el príncep Carles i la seva dona, Camil·la de Cornualla, ni la reina Isabel II, ni Enric i Meghan Markle tenen compte a YouTube.

La seva nova etapa com a ‘youtubers’ ha coincidit amb el canvi de nom del seu compte d’Instagram, on tenen gairebé 13 milions de seguidors, que ja no tindrà de nom d’usuari @kensingtonroyal, sinó @dukeandduchessofcambridge.