ALS 102 ANYS

Mor Anne Buydens, segona dona de Kirk Douglas

  • La productora i filantropa no era la mare de Michael Douglas, ja que ella es va casar amb l’actor després que aquest es divorciés de Diana Webster

Mor Anne Buydens, segona dona de Kirk Douglas
1
Es llegeix en minuts

Un any després de la mort de Kirk Douglas, aquest divendres ha mort als 102 anys la seva dona Anne Buydens, segons ha comunicat la representant de la família, Marcia Webster.

La productora i filantropa no era mare de Michael Douglas, ja que ella es va casar amb l’actor després que aquest es divorciés de Diana Webster, amb qui l’intèrpret va tenir els seus dos fills grans, Michael i Joel Douglas.

Notícies relacionades

El seu fillastre, Michael Douglas, de 76 anys, ha sigut un dels primers en escriure un missatge de condolença. «L’Anne era més que una madrastra i mai ‘malvada’. Ella va treure el millor de tots nosaltres, especialment del nostre pare. El pare mai hauria tingut la carrera que va tenir sense el recolzament i la col·laboració de l’Anne. La Catherine [Zeta-Jones], jo i els nens l’adoràvem; sempre estarà als nostres cors», ha escrit l’actor sobre la dona que va ser al costat del seu pare durant 66 anys.

En el seu últim aniversari, el 23 d’abril passat, Anne va rebre la felicitació de tota la família i aquest va ser el missatge de Zeta-Jones: «¡¡¡Feliç aniversari número 102!! A la meva extraordinària sogra Anne Douglas (àlies) Oma. Ets una alegria, una inspiració i tan estimada per tots nosaltres».