RESPLENDENT MADURESA

Brad Pitt fa una reaparició estel·lar a la Gala dels Oscars

L’actor, de 57 anys, es converteix en el protagonista de la nit a l’escenari Dolby Theatre de Los Angeles

Brad Pitt fa una reaparició estel·lar a la Gala dels Oscars
1
Es llegeix en minuts

Amb un elegant i clàssic esmòquing negre, el cabell recollit en una cua, un cridaner bronzejat i desbordant sensualitat, atractiu i misteri a parts iguals, Brad Pitt s’ha convertit en el gran protagonista masculí de la 93a Gala dels Oscars.

És la primera reaparició pública de l’actor de 57 anys després que la seva ex Angelina Jolie el demandés per abús i maltractament infantil, en el que s’ha convertit en una batalla judicial interminable, primer pel seu divorci i, ara, per la custòdia dels seus fills.

El protagonista de ‘Seven’ no va passar per l’alfombra vermella i la seva estel·lar reaparició es va produir directament sobre l’escenari del Dolby Theatre, per entregar a l’actriu sud-coreana Youn Yuh-jung l’Oscar a millor actriu de repartiment pel seu paper a la pel·lícula ‘Minari’, de la qual Pitt és productor.

Rumors desmentits

Notícies relacionades

Una esperada, i molt comentada, aparició, en la qual l’artista també va seduir la veterana actriu xinesa, que no va dubtar a dir-li que encantada que estava de conèixer-lo, i amb la qual ha apaivagat els insistents rumors dels seus problemes de salut i de desmillora física i amb la qual ha demostrat que continua sent l’estrella més atractiva del firmament de Hollywood.

A punt de complir 60 anys, l’actor sembla emular Benjamin Button, un dels seus papers més recordats (en el qual el protagonista en comptes d’envellir rejoveneix amb el pas dels anys) i ha tornat a deixar-se el cabell llarg que tantes passions va aixecar en pel·lícules com ‘Llegendes de Passió’ i ‘Set anys al Tibet’, un dels punts culminants de la seva carrera professional.