EL DECLIVI D’UNA ESTRELLA

Robert De Niro, en fallida

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Robert De Niro està travessant una delicada situació econòmica. La pandèmia de la Covid-19 ha afectat els seus projectes cinematogràfic, i, per tant, els seus ingressos han sigut mínims. A més, l’actor, de 77 anys, es troba immers en una eterna batalla judicial amb la seva exdona Grace Hightower.

De fet, la seva advocada, Caroline Krauss, ha hagut de sortir al pas durant una audiència virtual de divorci al tribunal de Manhattan, on ha explicat la delicada situació que està passant l’intèrpret que va encarnar el cap de la màfia Vito Corleone a ‘El Padrí: Part II’.

«El senyor De Niro té 77 anys, i tot i que estima el seu ofici, no hauria de veure’s obligat a treballar a aquest ritme prodigiós perquè ha de fer-ho. ¿Quan acabarà això? ¿Quan tindrà l’oportunitat de potser no agafar tots els projectes que se li presentin? ¿O no treballar sis dies a la setmana durant 12 hores al dia simplement per seguir el ritme de l’afany de la senyoreta Hightower per Stella McCartney?», va assenyalar la lletrada al tribunal, que va afegir: «De Niro podria emmalaltir demà, i la festa s’haurà acabat».

A tot això, cal sumar-hi que l’advocat de la seva exdona, Kevin McDonough, ha desmentit que l’artista tingui problemes econòmics, assegurant, segons ‘Fox News’, que aquest «va guanyar cinc milions de dòlars per actuar a la pel·lícula ‘L’Irlandès’ (2019), va gastar-se 450.000 dòlars en un lloguer a l’estiu del 2019 a Amagansett, també va gastar-se 150.000 dòlars en unes vacances d’Acció de Gràcies i un milió en els seus fills el 2019 i el 2020».

Notícies relacionades

La parella va contraure matrimoni fa 24 anys, però al llarg del seu matrimoni van patir nombroses crisis. Per això, dos anys després, l’actor va acabar demanant el divorci. Ella el va acusar d’haver-li sigut infidel, a més de consumir alcohol i drogues.

Però van acabar reconciliant-se i van renovar els seus vots el 2004. No obstant, el 2018 van posar fi a la seva tempestuosa relació i van iniciar un complex procés de divorci que encara perdura per les peticions de Grace Hightower, que demana la meitat de la seva fortuna, estimada en uns 500 milions de dòlars.