SEGONS ‘HOLLYWOOD LIFE’

Kanye West creu que Kim Kardashian no demanarà el divorci

El polèmic raper confia encara que la que encara és la seva dona no vagi seriosament amb els tràmits de la ruptura definitiva

1
Es llegeix en minuts

Sembla que Kanye West té alguna esperança de reconciliar-se amb Kim Kardashian. Segons ‘Hollywood Life’, el polèmic raper confia encara que la que encara és la seva dona no vagi seriosament amb el divorci i no creu que acabi sol·licitant-lo.

«Kanye coneix bé Kim i sap que ella no vol això», assegura una font pròxima a West.

Resulta sorprenent que l’empresari confiï que la que és encara la seva dona no firmi el divorci per liquidar el seu matrimoni per sempre: «Kanye no creu que ho faci. Veu tot això com un moviment d’escacs i per això ell encara no ha mogut fitxa. Sembla que no té planejat fer res i tota la família està al·lucinant», confessa la mateixa font.

De fet, el famós matrimoni viu separat des de fa mesos. Mentre ell viu al seu ranxo a Wyoming només amb el seu equip d’assistents, la presentadora resideix a Los Angeles amb els seus 4 fills.

Notícies relacionades

Fa unes setmanes va sortir a la llum que els tràmits per dividir les propietats i decidir la custòdia dels nens ja estan en mans dels seus respectius advocats i, segons se sap, entre la parella no hi ha cap contacte.

I és que ja fa mesos que Kardashian va presentar la demanda de divorci a un jutjat de Los Angeles i compta amb Laura Wasser, una de les millors advocades de Hollywood.