Una pel·lícula que promet polèmica

Lady Gaga i Adam Driver roden entre crítiques el truculent assassinat de Gucci

La família de la firma de moda de luxe lamenta que ningú hi contactés i vaticina que hi haurà errors a la història

Lady Gaga i Adam Driver roden entre crítiques el truculent assassinat de Gucci
3
Es llegeix en minuts

Lady Gaga i Adam Driver van rodar aquest dimecres al llac de Como, al nord d’Itàlia, la pel·lícula de Ridley Scott sobre l’assassinat de Maurizio Gucci el 1995, una producció criticada per membres d’aquesta dinastia de la moda. A la pel·lícula ‘House of Gucci’, la cantant es fica a la pell de Patrizia Reggini, l’exdona de Maurizio Gucci, interpretat per Driver, que va ordenar assassinar a trets el 1995 a Milà (nord d’Itàlia), un crim pel qual la ‘viuda negra’ va passar 18 anys a la presó.

Després d’arribar a Roma fa un mes, s’ha pogut veure Gaga i l’actor de ‘Girls’ gravant en diversos punts de Milà, com els voltants de la Universitat Statale o la cèntrica Via Montenapoleone, al districte de l’alta costura i el luxe de la ciutat italiana. Els mateixos actors van compartir a les xarxes socials una foto de tots dos en el que sembla una pista d’esquí de Gressoney, al bell mig dels Alps, a la regió italiana de Vall d’Aosta.

Aquest dimecres els camions de la producció van arribar al llac de Como, on trobem unes vil·les fastuoses on descansen sovint moltes estrelles i magnats d’arreu del món. Al rodatge es va poder veure la cantant de ‘Bad Romance’ vestida amb un vestit d’encaix blanc i amb els cabells castanys, acompanyada per Driver, amb americana i camisa informal de quadres blava, en el que sembla una festa en un jardí concorregut amb piscina a la vora del llac.

Aquest serà el segon paper com a protagonista al cinema deGaga després d’‘Ha nascut una estrella’ (2019), amb què va guanyar l’Oscar a la millor cançó original, i ja ha actuat en pel·lícules com ‘Machete Kill’ (2013) o a la saga televisiva ‘American Horror Story’.

En aquesta ocasió l’artista es posa a les ordres de Ridley Scott per interpretar Patrizia Reggiani, condemnada per ordenar l’assassinat de Maurizio Gucci, tirotejat per un sicari el 27 de març de 1995 a Milà.

La pel·lícula sobre la dinastia de la moda es basarà en el llibre ‘The house of Gucci’: ‘A sensational story of murder, madness, Glamur and greed’, de Sara Gay Forden. No obstant, la producció ja ha rebut crítiques des de la família de la moda, que ha lamentat que ningú els hagi contactat a l’hora de crear la història.

Notícies relacionades

L’escriptora Patrizia Gucci, autora de la biografia de la seva família i filla de Paolo Gucci, que es creu que farà Jared Leto, ha lamentat que ningú de l’equip de la pel·lícula hagi demanat permís per parlar de fets privats. «A la família estem segurs que el film tindrà errors i imprecisions que no tenen res a veure amb la veritat històrica», va afirmar en declaracions publicades pels mitjans locals. I va afegir: «Pel que sabem, es realitzarà comprant els drets d’un llibre d’una periodista britànica, un treball que considerem absolutament sense fonament. Ni Ridley Scott ni ningú ens ha avisat i ho sentim».

Les crítiques arriben fins i tot de la mateixa Reggiani, en llibertat des del 2017. «Està molt disgustada perquè desenes de camions de la producció han envaït Milà i ella no sap res ni s’hi han posat en contacte», va dir a Telelombardia el seu advocat, Daniele Pizzi. També retreu que Lady Gaga no hagi volgut reunir-se amb ella per preparar el personatge.

Temes:

Lady Gaga Cine