VENÇ EL COVID

Jordi Sánchez rep l’alta hospitalària

  • L’actor ha anunciat la notícia després d’haver estat ingressat més d’un mes en un hospital de Madrid

Jordi Sánchez rep l’alta hospitalària
1
Es llegeix en minuts

Jordi Sánchez, intèrpret de l’exitosa sèrie ‘La que se avecina’ (Tele 5), on encarna el caòtic Antonio Recio, ha rebut aquest dimecres l’alta hospitalària. El mateix actor ha sigut l’encarregat de donar la notícia a través de les seves xarxes: «Immensament agraït a l’Hospital Universitari Fundació Jiménez Diaz. Gràcies pel seu talent, les seves cures, la seva paciència... Gràcies per fer que me’n sortís», ha escrit al costat d’una imatge en la qual se’l veu sortint del centre mèdic.

A la instantània que ha compartit, el català apareix molt més prim després d’haver estat ingressat més d’un mes: «Mai vaig pensar que dormir 24 dies seguits, amb les seves 24 nits, podia ser tan desagradable. «Gràcies a tots aquests missatges d’amics i companys, que tant emocionen i ajuden quan et desperten. I gràcies a totes aquestes persones que, sense conèixer-me de res, m’han fet arribar el seu afecte. Sou un regal immens, estimats seguidors. Una abraçada gran per a tothom», assenyala.

Com era d’esperar, la notícia ha omplert d’alegria molts dels seus seguidors. I així ho han volgut fer públic. «Quina alegria més gran, Jordi. Tot el nostre afecte», escriuen des de Tele 5, cadena per a la qual treballa. «Que feliços som els que t’estimem!!! Endavant Jordi!!!!», l’anima Andreu Buenafuente. «», aplaudeix Ricardo Gómez. «Amoooooooor, per fi tornes al carrer i a la vida i al sol i als teus!!!!!!! SOM-HI!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️», li diu Silvia Abril.

Notícies relacionades

A principis de març, la família de l’actor va anunciar que Sánchez es trobava ingressat per coronavirus i que havia sortit de la Unitat de Cures Intensives. «Estem molt contents d’anunciar que el Jordi ha sortit de l’uci i es troba fora de perill. Esperem que ben aviat tingui l’alta mèdica i pugui tornar a casa seva per recuperar-se al costat de la seva família», apuntaven.

«En el seu nom i en el de la seva família volem agrair totes les cures que està rebent per part dels professionals sanitaris i les mostres d’afecte rebudes per part dels seus companys, productors, directors, amics i seguidors, així com també el respecte que han mostrat els mitjans de comunicació durant tot aquest temps», concloïa l’escrit.