CRISI PASSATGERA

Jennifer Lopez i Álex Rodríguez desmenteixen la seva ruptura

La cantant i l’exjugador de beisbol han emès un comunicat per assegurar que continuen compromesos, però que estan «solucionant algunes coses»

zentauroepp47291373 jennifer lopez and alex rodriguez arrive for the 2018 met ga190415164329

zentauroepp47291373 jennifer lopez and alex rodriguez arrive for the 2018 met ga190415164329 / HECTOR RETAMAL

2
Es llegeix en minuts

Després que mitjans nord-americans asseguressin que Jennifer Lopez i Álex Rodríguez havien trencat, després de quatre anys de festeig i uns imminents plans de casament, la cantant i l’exjugador de beisbol han emès aquest diumenge un comunicat per assegurar que segueixen compromesos, però que estan «solucionant algunes coses» i a més, aclareixen en quin punt es troba realment la seva relació.

«Totes les informacions són imprecises. Estem solucionant algunes coses», va assenyalar la parella en un comunicat a la CNN, després que aquest divendres fonts pròximes a Álex Rodríguez afirmaven que havien posat fi al compromís.

Entre altres mitjans, el portal TMZ va afirmar que la parella havia posat fi al seu festeig. A la informació es recordava que l’exjugador professional de beisbol li va demanar matrimoni a l’estrella de la música el 2019 amb un impressionant anell de compromís.

Molts fans de l’estrella del Bronx no es van creure la notícia, ja que tots dos s’han mostrat sempre molt il·lusionats amb el casament que tenien previst celebrar aquest any. L’última vegada que van aparèixer junts va ser a la inauguració de la candidatura del president Joe Biden, en què va actuar la intèrpret, i la parella es va mostrar més enamorada que mai.

JLo ha passat per la vicaria tres vegades. El febrer de 1997 li va donar el sí vull al cubà Ojani Noa, però la parella es va divorciar el gener de 1998. Uns anys després, el 2001 la cantant es va casar amb l’exballarí Cris Judd, tot i que el novembre del mateix any se’ls va acabar l’amor. Pocs mesos després, va començar una relació amb l’actor Ben Affleck, amb qui es va comprometre el novembre del 2002 i va cancel·lar el seu casament a només uns dies de la celebració a causa d’una suposada infidelitat per part de l’intèrpret. 

Després d’aquesta ruptura, va començar a sortir amb Marc Anthony. La parella d’artistes es va casar en secret el juny del 2004 i d’aquesta relació van néixer els bessons Maximilian David i Emme, que van néixer el 22 de febrer del 2008.

Notícies relacionades

Després de trencar amb el ballarí Casper Smart, l’artista va començar la seva relació amb Álex Rodríguez i, tot i que durant aquests anys hi ha hagut algun rumor de crisi, la veritat és que en totes les seves aparicions es mostraven tremendament feliços.

Tot i que es desconeixen les causes que han originat aquests rumors, alguns mitjans afirmen que podria ser conseqüència de la distància que han hagut d’assumir per les seves obligacions laborals. JLo es troba aquests dies rodant a la República Dominicana amb el seu amic Lenny Kravitz.