Adeu al conte de fades

Sara Carbonero i Iker Casillas: així va començar la història d’amor amb ‘El petó’ del Mundial

  • La parella ha confirmat a Instagram la seva separació després d’11 anys de relació

  • Després del de Klimt, la seva va ser la morrejada més famosa. Així va començar la història romàntica més mediàtica d’Espanya

  • La van seguir un casament, dos fills, un trasllat a Portugal i diversos contratemps de salut

Sara Carbonero i Iker Casillas: així va començar la història d’amor amb ‘El petó’ del Mundial
5
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després del famós quadro d’‘El petó’ (1907-1908) de Gustave Klimt, o el de Rhett Butler i Escarlata O’Hara a ‘Allò que el vent s’endugué’, el petó més icònic per als espanyols va ser el que Iker Casillas va robar en directe a Telecinco a Sara Carbonero aquell 11 de juliol del 2010. En la memòria col·lectiva ha quedat gravat el momentàs, que va coincidir amb el dia que Espanya va guanyar la final del Mundial de Sud-àfrica contra els Països Baixos. La jove periodista, que llavors tenia 26 anys, i el porter de la selecció, dos anys més gran, van segellar el seu amor en directe tot i que en veritat la relació s’havia forjat un any abans, durant la Copa de les Confederacions. La tensió eròtica entre els dos era palpable i el que va ser jugador del Reial Madrid es va saltar el protocol per morrejar-se –sense llengua– davant l’audiència, doblement eufòrica.

A Johannesburg va quedar segellada una relació de conte de fades, gairebé de Disney, que ens va fer creure a tots en l’amor. No obstant, aquest dimecres la revista ‘Lecturas’ explica «en exclusiva» que als dos se’ls ha trencat l’amor: «Des de fa setmanes, Iker viu fora de la casa familiar i s’ha instal·lat en una altra que ha llogat a prop perquè els seus fills, de 7 i 4 anys, notin el menys possible el canvi». Una notícia bomba que poc després ha mirat de desactivar ‘¡Hola!’ a la seva edició digital, assegurant que «la parella no s’ha separat i que continua vivint sota el mateix sostre», segons fonts pròximes citades per aquest mitjà. Això és, que tots dos continuarien tenint com a casa familiar La Finca (a Pozuelo, Madrid) i l’exfutbolista no s’hauria mudat a un pis del passeig de Pintor Rosales, també a la capital. Finalment, aquest divendres a la nit la parella ha confirmat a Instagram la separació.

És veritat que moltes coses han canviat en aquests 11 anys, des de l’apoteòsic petó: «Estàvem tranquil·lament, és molt romàntic i molt bonic, però ara em fa vergonya. Quan vam pujar a l’avió de tornada a Madrid i ja vam començar a veure la foto, els missatges, la bogeria, ja vam pensar que potser s’havia embolicat una mica més del que ens pensàvem», confessa Casillas al documental ‘Colgar las alas’, de Movistar+. Per la seva banda, Sara també ha reconegut en alguna ocasió que aquell va ser el «petó de la seva vida», però que «també n’hi ha hagut molts altres que no han sigut davant una càmera i que també han sigut importants».

Urpades del destí

Durant poc més d’una dècada la parella ens ha mostrat la seva felicitat i magarrufes en incomptables ocasions, però també han hagut de lluitar contra vent i pluja per totes les vicissituds que el destí els ha posat al camí.

Primer van arribar els fills –Martín, nascut el 2014, i Lucas, dos anys després. Fa cinc anys van celebrar el seu casament. «El recordo com un dia molt bonic, diferent perquè estava amb una panxa de set mesos, però molt especial», va descriure temps després la periodista i dissenyadora. Tot i que era un dels casaments més esperats, va ser una celebració molt sòbria. Es va oficialitzar pel civil i es va portar a terme als jutjats de Boadilla del Monte, a Madrid, i durant les vacances de Setmana Santa. No hi va haver més convidats que dos testimonis, la germana de la periodista i el primogènit de la parella, Martín. 

Després de la sortida del Reial Madrid, la família es va traslladar a Portugal, ja que Casillas va fitxar pel Porto. De seguida la malaltia va colpejar la jove parella per partida doble. A principis de maig, el porter va tenir un infart agut en ple entrenament amb el Porto, i uns dies més tard, a ella li van diagnosticar un càncer d’ovaris. Per acabar-ho d’adobar, van començar els primers rumors de crisi que ja han arrossegat fins a l’actualitat.

Tots dos han sigut molt discrets durant tot aquest temps, fet que de vegades ha contribuït a alimentar les especulacions i els equívocs al voltant de la idíl·lica parella.

Intervinguda de nou

De fet, el mes de febrer passat es dissipaven els últims rumors quan Sara, quehabía tornat al periodisme esportiu a Radio Marca per reprendre l’activitat laboral després d’un parèntesi de gairebé dos anys, va haver de ser intervinguda quirúrgicament a la Clínica Universitat de Navarra i l’exporter i actual directiu en la Fundació del Reial Madrid va estar al seu costat en tot moment. I just uns dies abans, Casillas felicitava Sara pel seu 37è aniversari amb un bonic missatge a les xarxes socials.

Les últimes imatges junts

Fa tan sols una setmana vèiem la periodista i l’exfutbolista disfrutant d’un relaxat dinar en un dels restaurants més coneguts de Madrid amb la seva gran amiga Isabel Jiménez. Malgrat aquesta última trobada pública, la revista ‘Lecturas’ assegura que la separació és un fet, que la unió que van mostrar durant la intervenció quirúrgica a què es va sotmetre Sara era més aviat de cara a la galeria, perquè la parella ja havia pres la decisió de separar-se de mutu acord després d’un fort desgast de la seva relació.

De fet, i sempre segons ‘Lecturas’, Iker i Sara viuen en cases separades des de fa temps i la seva família i amics ja saben que han pres aquesta difícil decisió.

Notícies relacionades

En la seva última trobada junts, van ser Sara i la seva amiga Isabel les que havien quedat per dinar. I després se’ls va unir Iker. Però, tal com indica ‘Lecturas’, tots dos van sortir del local per separat. La periodista se’n va anar al cotxe de Jiménez i ell va tornar sola al pàrquing. Des de fa setmanes, segons la revista, Casillas viu fora de la llar familiar.

Aliena a l’enrenou que s’ha format amb la notícia de la seva separació, Sara continua amb la seva rutina, i si fa unes hores parlava de la realitat postpart amb Toñi Moreno a Radio Marca, aquest dimecres al matí ha portat els seus fills a l’escola. Molt tranquil·la i amb un senzill vestit de punt marró combinat amb unes vambes, la periodista ha preferit mantenir la discreció que sempre ha imperat en la seva relació amb Iker i no ha confirmat ni desmentit res, només que ella està «bé» en aquests moments.