HIMNE A LA SUPERACIÓ

Antonio Orozco presenta ‘Giran y Van’, una cançó de recolzament als ciclistes paralímpics

El cantant, juntament amb Jesús Calleja, s’afegeix al programa d’integració social a través de l’esport Cofidis Pedalant amb tu

Antonio Orozco presenta ‘Giran y Van’, una cançó de recolzament als ciclistes paralímpics
1
Es llegeix en minuts

El projecte solidari Cofidis Pedalant amb tu ha presentat aquest matí ‘Giran y Van’, la cançó composta per Antonio Orozco per recolzar el ciclista paralímpic Gonzalo García Abella en el seu camí dels Jocs Olímpics de Tòquio

«És una campanya molt bonica per a les joves promeses paralímpiques, que estan treballant molt i entrenant molt dur per aconseguir una plaça en les pròximes olimpíades paralímpiques», ha declarat el músic de l’Hospitalet a l’acte de presentació.

Juntament amb el muntanyenc Jesús Calleja i Gonzalo García «el veritable protagonista de tot això», el músic ha detallat que ‘Gira i Van’ «està inspirada en la història de superació de Gonzalo. Una història que es pot aplicar en aquests difícils temps perquè potser mai visquem un moment tan important per tornar a començar. La història de Gonzalo és molt inspiradora i estic segur que a molta gent li agradaria conèixer-la».

Projecte d’integració social

Notícies relacionades

Per la seva banda, el popular aventurer lleonès, que presenta la web sèrie de quatre capítols en la qual mostra el treball diari dels ciclistes inclosos en el programa solidari, ha assegurat que «aquest noi (el Gonzalo) cada vegada que obre la boca per explicar alguna cosa t’adones que som molt afortunats. Aquest noi tan lluitador que demostra que es poden aconseguir moltes coses amb només dir ‘sí que es pot’. Ha sigut molt bonic viure això amb ell d’alguna manera».

Amb una paràlisi cerebral que l’obliga a rodar en un tricicle adaptat, Gonzalo García Abella és un jove esportista de 24 anys que fa anys que lluita per complir el seu somni: competir en els Jocs Paralímpics. El campió d’Espanya en ciclisme adaptat de contrarellotge i ruta, entre el 2015 i el 2019, ha assegurat que compartir l’experiència amb Calleja «va ser molt bonic perquè estar amb Jesús és màgia».