AMB LA MASCARETA BEN POSADA

El contundent flasca de Loles León a Victoria abril

«Ni el pas dels anys li treu la tonteria que sempre ha tingut», afirma la popular actriu catalana de ‘La que se avecina’

L’actriu Loles León, al programa de TVE ’Gent de paraula’.

L’actriu Loles León, al programa de TVE ’Gent de paraula’.

1
Es llegeix en minuts

La bel·licosa diatriba negacionista que Victoria l’abril va proferir ahir durant la presentació del Premi Feroz d’Honor 2021 no ha deixat ningú indiferent. 

Les conspiranoiques afirmacions «això no és Covid, és un coronacirc», «ens estan utilitzant com a conillets d’Índies» o «des que ens vacunen, hi ha més casos positius» de l’actriu madrilenya de 61 anys han obtingut mostres de repulsa, critiques fonamentades, posicions desmarcades, mems a les xarxes i contundents flasques. 

Un dels més durs, taxatius i celebrats ha sigut el de la també actriu Loles León

«Ni el pas dels anys li treu la tonteria que sempre ha tingut. ¡Que ignorant! Molt amor per a tots els que han perdut familiars, m’hi incloc», ha comentat arran del postpublicat a Instagram pel conegut relacions públiques i promotor de cine Piti Alonso.

León, que en diverses ocasions s’ha mostrat molt crítica amb les persones que no respecten les mesures sanitàries o neguen la importància de la pandèmia, va ser companya de repartiment d’Abril  a ‘¡Átame!’ pel·lícula dirigida el 1989 per Pedro Almodóvar.

«¡Que ignorant! Molt amor per a tots els que han perdut familiars, m’hi incloc»

Repulsa unànime

Però la popular actriu de ‘La que se avecina’ no ha sigut l’única artista que ha criticat la postura negacionista de l’antiga secretària de l’’Un dos tres...’, el mateix Alonso acompanyava la foto de Victoria abril a l’acte dels Premis Feroz amb la frase: «No faré cap comentari. Només vull enviar una abraçada a totes les famílies afectades per aquest malson»

Notícies relacionades

Nathalie Poza, «quin disbarat»; Aurora Carbonell, «lamentable»; Joan Bauza, «que no li donin el premi, que li donin una hòstia»; Octavi Pujades, «lamentable’; Nacho Guerreros, «quin horror»; Boris Izaguirre, Tristan Ulloa i Aurora Carbonell han sigut altres actors i artistes que han criticat l’actitud de la intèrpret d’‘Amantes’ i ‘Tacones Lejanos’ i Medalla d’Or al Mèrit a les Belles Arts (2004).

Altres polèmiques

No és el primer jardí en el qual es fica Victoria abril, a una sempre tirant i reflectària relació amb la premsa, l’actriu ha arremès contra la ‘poca cultura musical dels espanyols’ o contra les feministes radicals i el moviment Metoo.