Esbroncada a Instagram

El missatge d’Ana Obregón a Irene Montero sobre el 8-M: «No afegeixis més tombes a la mala gestió del Govern»

L’actriu i biòloga demana a la ministra d’Igualtat Irene Montero que «no s’entossudeixi» a celebrar la manifestació del Dia internacional de la Dona «perquè comenci la quarta onada abans que s’acabi la tercera»

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ana Obregón, que utilitza les seves xarxes socials per pronunciar-se sobre esdeveniments que afecten tothom o simplement per desfogar-se i transmetre a tots els seus seguidors el sofriment que està passant des del trist dia que va morir el seu fill Aless Lequio. Aquest divendres, l’actriu, que també és biòloga i productora de televisió, ha volgut alçar la veu al seu perfil d’Instagram i mostrar la seva opinió sobre la polèmica que hi ha en aquest moment sobre la possible manifestació del 8-M... a més, també ha enviat un missatge a la ministra d’Igualtat, Irene Montero, per recordar-li el que ha passat al nostre país durant mesos.

«El 8-M és el dia internacional de la DONA. La ministra d’igualtat ha convocat manifestacions malgrat la pandèmia. Des del respecte li refrescaré la memòria perquè de vegades les connexions sinàptiques de les neurones amb tant embolic ens van a poc a poc», ha començat dient Obregón, que ha continuat exposant els esdeveniments que han tingut lloc durant tots aquests mesos:

«-1/ Estudis científics (Imperial College) han demostrat que si s’hagués confinat Espanya un dia abans de les manifestacions del 8-M s’haguessin evitat 20.000 morts.

-2/ El Ministeri d’Igualtat amb el recolzament del president del govern va celebrar el 8-M en contra del criteri europeu del centre de control i prevenció de malalties, que va desaconsellar celebrar-lo...

-3/ Ahir van morir a Espanya 400 persones per la pandèmia. Les mutacions (mal anomenades soques; una soca és quan el virus es fixa) anglesa, sud-africana, etc... són més letals sobretot en gent més jove. Es contagien malgrat portar mascareta si no es manté una distància de 2 metres.

-4/ Des de l’OMS i els veritables experts aconsellen evitar aglomeracions».

Notícies relacionades

I finalment, Ana Obregón ha volgut deixar clar que no és el millor moment per fer una manifestació i assegura que no s’és menys feminista per no anar-hi:

«Tots volem que aquesta pandèmia s’acabi, però la nostra ministra s’entossudeix a celebrar aquestes manifestacions perquè comenci la quarta onada abans que s’acabi la tercera, perquè es contagiïn i morin dones de totes les edats, perquè els treballadors es continuïn arruïnant. Sisplau no afegeixis més tombes a la mala gestió del Govern. Encara bo que la ministra de Sanitat ha dit que no hi anirà. Perquè no anar-hi no significa que no siguem feministes, significa que volem evitar més morts. I això enalteix la dona. Aquest és el meu humil consell, Irene. D’una mare a una altra mare, d’una mare soltera que ha cuidat educat i treballat sense haver d’utilitzar (com diuen que has fet tu) una mainadera pagada amb diners públics, una mare que no ha tingut el Pablo perquè li compri un xalet i tenir un ministeri (quina sort), una mare que ha agafat de la mà el seu fill lluitant contra el càncer i no l’ha deixat anar fins a l’últim moment. Que no us enganyin, eleveu les paraules, no la veu. És la pluja la que fa créixer les flors no els trons», ha acabat dient.