ARTISTA EN ‘STAND BY’

Emma Watson aparca la seva carrera professional per estar amb el seu nòvio

Fa 18 mesos que l’actriu britànica de ‘Harry Potter’ surt amb un jove empresari californià

1
Es llegeix en minuts

Emma Charlotte Duerre Watson, coneguda artísticament com a Emma Watson, ha decidit prendre’s un temps sabàtic que li permeti estar amb Leo Alexander Robinton, la seva actual parella. Així ho ha comunicat la representant de l’actriu, model i activista britànica de 30 anys, mundialment coneguda per haver interpretat el personatge d’Hermione Granger en la sèries de pel·lícules de ‘Harry Potter’.

«La seva carrera està inactiva i té previst assumir nous compromisos laborals», confirmava l’agent de l’artista.

Famosa des dels 9 anys quan es va estrenar la primera pel·lícula de la saga, ‘Harry Potter i la pedra filosofal’, Emma sembla disposada a consolidar la relació sentimental amb Leo, el jove californià amb el qual surt des de fa 18 mesos, segons publica el britànic ‘Daily Mail’.

Temporada a Eivissa

Notícies relacionades

Emma ha passat a la clandestinitat, s’està establint amb Leo. Estan amagats i lluny del focus mediàtic. Potser volen formar una família», asseguren algunes fonts.

Pel que sembla, Emma i Leo, que es guanya molt bé la vida venent cànnabis de forma legal a Los Angeles, van estar vivint una temporada a Eivissa, on passava els matins llegint els diaris i prenien batuts en un cafè vegà. Fa uns dies la parella va ser fotografiada en una actitud acaramel·lada mentre passejaven per Los Angeles, cafè en mà.