VIST PER A SENTÈNCIA

David Bustamante porta a judici el seu exrepresentant per estafa

L’acusació del cantant sol·licita 14 anys de presó i una indemnització de 500.000 euros

David Bustamante, en una imatge promocional.

David Bustamante, en una imatge promocional. / ARXIU

2
Es llegeix en minuts

David Bustamante està en plets amb el que va ser el seu representant i mà dreta durant molts anys, Francisco Juan Manjón. Pel que sembla, i segons publica en exclusiva la revista ‘Hola’, el cantant ha demandat el seu exassessor per presumpta estafa. Al judici, celebrat fa uns dies a l’Audiència Provincial de Madrid, l’acusació sol·licita per a Manjón 14 anys de presó i el pagament d’una indemnització de 500.000 euros per presumpta estafa. Per part seva, la defensa demana el sobreseïment del cas i l’absolució del seu defensat.

Anys de convivència professional

La ruptura professional i fraternal es remunta cinc anys enrere, quan el cantant càntabre de 38 anys va rebre una notificació d’Hisenda reclamant-li el pagament d’un deute pendent. Una cosa que Bustamante atribueix a la mala gestió feta per Manjón del seu patrimoni.

David Bustamante i Francisco Manjón van ser durant anys amics inseparables. L’artista va confiar en ell per gestionar les polèmiques generades després de la seva separació de la model Begoña Alonso el 2008. Nomenat portaveu oficial, Manjón va saber lidiar amb la pressió de la premsa i evitar en la mesura possible especulacions i rumors sobre el concursant d’’OT’. A més, Manjón també va passar a gestionar alguns dels assumptes financers i legals del cantant. 

Manjón s’explica

Després del judici, i en declaracions exclusives al diari ‘ABC’, Manjón ha volgut donar la seva versió dels fets: «Porto cinc anys d’un autèntic malson i no entenc que ara s’hagi fet públic a pocs dies que es conegui la resolució. Soc innocent. És més, em sorprèn que sabent que el fiscal demana la meva lliure absolució, hagi anat un pas cap endavant. Es nota que estem en promoció», ha explicat.

Notícies relacionades

Durant aquests cinc anys, Francisco s’ha mantingut en silenci «per lleialtat i amistat» amb la família de Bustamante, però després de la vista i a l’espera de la resolució judicial sembla que aquesta actitud pot canviar: «Si la justícia finalment em dona la raó, crec que ja no callaré. Tinc material que si trec, se’n penedirà. Sempre he estat en silenci sent coneixedor de tot el que ha passat a la seva vida, al seu matrimoni, a les seves relacions, però m’està fent massa mal», ha assegurat.

Alejandro Sanz, Úrsula Corberó, Luis del Olmo, Britney Spears, Leonard Cohen, Dani Martín, Marta Sánchez, Carlos Baute , Melendi, Jennifer Lopez, Juanes i Victoria Beckham són alguns de la llarga llista d’artistes que han tingut problemes amb els seus representants i a què ara s’ha afegit David Bustamante

Temes:

Famosos