Segueix el procés judicial

Gérard Depardieu, acusat de violació

Les agressions sexuals, comeses contra una jove actriu, haurien tingut lloc l’estiu del 2018

Gérard Depardieu, acusat de violació
1
Es llegeix en minuts

L’actor francès Gérard Depardieu, de 72 anys, va ser acusat formalment el 16 de desembre passat per «violació» i «agressions sexuals» que hauria comès el 2018 contra una jove actriu, ha indicat a l’Agència France Presse una font pròxima al cas, confirmada per un funcionari judicial.

Notícies relacionades

La demandant havia denunciat davant la policia a finals d’agost del 2018 haver sigut violada en dues ocasions al domicili parisenc de l’estrella uns dies abans, i l’estiu del 2020 va aconseguir que la investigació, inicialment arxivada per la fiscalia de París, es confiés a un jutge d’instrucció.

Els fets s’haurien produït al districte VI de París, el dimarts 7 i el dilluns 13 d’agost del 2018. Al seu dia l’advocat de l’actor, Hervé Temine, va rebutjar taxativament les acusacions i va afirmar que l’actor, famós per desenes de pel·lícules, com ‘Cyrano de Bergerac’ i ‘Asterix’, havia quedat «commocionat» quan va conèixer la notícia que havia sigut denunciat. «Aquesta acusació és el contrari del que és ell i del que respecta», va dir el lletrat.