Casament imminent

Paul Solomons, el dissenyador que portarà a l’altar Kylie Minogue

  • Després d’una llarga llista de relacions fallides, la princesa del pop donarà el ‘sí, vull’ al director creatiu de l’edició britànica de la revista ‘GQ’

  • La premsa australiana assegura que la cantant i la seva germana, Dannii, ja han visitat un dissenyador d’alta costura a Melbourne, lloc triat per a la cerimònia

Paul Solomons, el dissenyador que portarà a l’altar Kylie Minogue
4
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Durant molts anys Kylie Minogue ha assegurat que si un dia es casava ho faria a la seva «estimada ciutat natal de Melbourne». Doncs bé, aquell dia sembla que arribarà aviat. Fa diverses setmanes que els tabloides australians i britànics avisen que el somiat casament de la princesa del pop (52 anys) és imminent i que, finalment, serà el gal·lès Paul Solomons (46 anys) l’elegit per portar-la a l’altar.

Fa uns dies, Minogue va volar a casa des de Londres al costat del que és el seu nòvio des del 2018. Tot i que es va especular que el viatge podria ser per unir-se com a jurat al programa ‘RuPaul’s Drag Race Down Under’, que s’emetrà a Austràlia i Nova Zelanda a finals d’any, fonts pròximes citades per les revistes ‘Woman’s Day’ i ‘New Idea’ asseguren que la tornada a Melbourne és per a l’«ocasió més especial de totes»: el seu casament.

Els esmentats mitjans expliquen que la parella va arribar a Victòria recentment i que van passar la preceptiva quarantena discretament en un hotel abans que els veiessin junts.

El promotor de la cantant, Michael Gudinski, ha confirmat a la premsa que l’artista «està ansiosa i encantada de veure la seva família». A més, té pensat «quedar-se a Austràlia per un temps», ha assenyalat l’executiu.

Mentre Minogue es reunia amb els seus pares, Ron i Carol, i amb la seva germana Dannii, la família de Solomons avançava que els nòvios ja s’havien compromès.

La relliscada de la sogra

La confirmació de la notícia se li va escapar a la madrastra de Solomons, Gloria, que porta més de tres dècades casada amb el seu pare. L’edició digital del ‘Daily Mail’ va publicar les paraules de Gloria: «[Kylie] és molt agradable. Estic encantada que estiguin compromesos. És molt emocionant. Però, ho sento, no puc dir més perquè m’han dit que no ho faci. Respecto el meu fill», va assegurar la dona poc abans que el representant de la cantant desmentís el compromís a ‘The Sun’: «No és veritat, estan molt bé com estan», va assegurar. No obstant, en una entrevista amb la revista ‘Elle’, la cantant i actriu Billie Piper també es va referir a Paul Solomons com el «promès» de Minogue.

Segons la premsa australiana, tants recels es devien al fet que al principi la diva volia celebrar «un casament íntim només per a amics i familiars», una cosa que no seria del tot així. La idea d’una cerimònia discreta, no obstant, hauria desaparegut de la ment de la nòvia, que ara estaria preparant una gran festa, tot i que sense ostentacions. I amb l’ajuda de la seva germana Dannii, de 49 anys, que hauria elegit com la seva dama d’honor. Precisament aquesta última ha sigut fotografiada sortint de la botiga d’un dissenyador d’alta costura a Melbourne.

L’enllaç dels seus somnis

Una font consultada per ‘Woman’s Day’ ha donat més detalls del festeig: «[Kylie] està totalment atrapada i emocionada per aquest moment. I Paul està decidit a regalar-li el casament dels seus somnis, ja sigui íntim, familiar o amb l’alta societat de la societat australiana».

Encara s’estava llepant les ferides pel fracàs de la seva relació anterior amb l’actor anglès Joshua Sasse (33 anys), el 2017, quan va conèixer Paul i es va enamorar d’ell.

Els altres amors de Minogue

Si bé ella és una estrella des de la infància –va començar a actuar a la tele des de petita, va arribar a la fama mundial amb la sèrie ‘Neighbours’ i el seu primer ‘hit’ planetari va arribar el 1987 amb ‘The Loco-Motion’–, el seu nòvio és gairebé un desconegut per als mitjans (tot i que treballi en un d’ells). Procedeix d’un poble miner anomenat Llanbradach, a Gal·les. Es va llicenciar en Disseny Gràfic a la universitat britànica de Nottingham i des del 2007 és el director creatiu de la revista de moda masculina ‘GQ’, en la seva edició britànica, així com de ‘GQ Style’. Abans també va treballar a ‘Marie Claire’.

Notícies relacionades

En diverses ocasions Solomons ha compartit amb el món el seu amor per la princesa pop a través del seu compte d’Instagram de la revista. I ella tampoc s’ha quedat curta. La vocalista també s’ha pronunciat en diverses ocasions sobre la relació tan estreta i satisfactòria que els uneix (si bé mai ha arribat a parlar obertament de plans de futur ni de casament). «És un home genial, la meva millor font de recolzament. Riem molt, hem passat per coses molt similars en les nostres vides i ens hem conegut en un moment perfecte per a tots dos. És un amor, la veritat», ha explicat Kylie recentment en un mitjà britànic, on també destacava entre les seves virtuts que és «un tipus inspirador, divertit i talentós», i que «¡té una feina en la vida real!».

El romanç va començar l’abril del 2018, i un mes després ja va ser confirmat per la cantant, que va compartir una foto de tots dos besant-se a la seva festa d’aniversari a Chiltern Firehouse a Londres.

Temes:

Kylie Minogue