Cupido té feina

Jennifer Aniston i Jason Sudeikis, ¿l’amic que la fa riure o el nou nòvio?

Una font pròxima a l’actriu insinua que els companys de rodatge de ‘Som els Miller’ han fet el pas i són més que íntims

Jennifer Aniston i Jason Sudeikis, ¿l’amic que la fa riure o el nou nòvio?
2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jennifer Aniston ha decidit fer grans canvis a la seva vida aquest 2021, i un ha fet saltar les alarmes de la premsa del cor, ja que es diu que l’actriu, que va fer 52 anys fa una setmana, manté una nova relació amorosa amb un actor i company de rodatge. Però l’afortunat no es tracta ni del seu exmarit Brad Pitt, amb qui es va especular que podria haver reprès la relació fa uns mesos, per a goig i deliri dels milions de fans que somien amb aquesta reconciliació, ni de cap protagonista de la sèrie ‘Friends’, sinó que es podria tractar del seu incondicional amic Jason Sudeikis.

La revista nord-americana ‘InTouch’ ha recollit el testimoni d’una font pròxima a l’actriu que afirma que Aniston està molt contenta d’haver trobat l’amor en una persona amb qui té tantes coses en comú. A més, la font ha confirmat que el misteriós pretendent, del qual no especifica el nom, «és assenyat, guapo, aconsegueix fer-la riure i que estigui segura de si mateixa». Fins i tot, segons la persona pròxima a l’actriu, «ella hi confia molt».

El maig del 2011, Jennifer Aniston va iniciar una relació amb l’actor, director i guionista Justin Theroux. Després es van casar, però al cap de dos anys i mig de matrimoni la parella va prendre la decisió conjunta de divorciar-se. Des del 2017 l’actriu ha disfrutat de la solteria fins que ara han aflorat les indiscrecions sobre la seva relació amb Jason Sudeikis, que aniria més enllà de l’amistat.

Notícies relacionades

Sudeikis, de 45 anys, s’ha separat recentment d’Olivia Wilde després de nou anys de relació. L’actriu i directora novaiorquesa, que va tenir dos fills amb Sudeikis, ha abandonat la casa que compartien per començar una nova vida amb el cantant Harry Styles, a qui va conèixer durant el rodatge de la pel·lícula ‘Don’t worry darling’. A ningú se li escapa que un dels motius de la separació de Sudeikis i Wilde va ser la proximitat i el vincle tan estret que aquesta mantenia amb l’excantant de One Direction.

A Hollywood no era cap secret l’amistat íntima entre Jennifer Aniston i Jason Sudeikis. Han treballat junts en més d’una ocasió, en pel·lícules com ‘Som els Miller’ o ‘Com matar el teu cap’. I és per això que molts mitjans nord-americans han afirmat que una relació amorosa entre tots dos no sorprendria els seus cercles més pròxims, ja que des de sempre, tant a la pantalla com fora, han mantingut una connexió molt especial. Algunes veus indiquen que el vincle s’ha reforçat sobretot durant els últims mesos, quan l’exestrella de ‘Friends’ ha sigut un gran recolzament i consol per a Sudeikis enmig dels tempestuosos moments de la seva ruptura.