L’entrevista més desitjada

Meghan i Enric tornaran a l’arena mediàtica gràcies a Oprah Winfrey

  • Després de fugir de la premsa sensacionalista del Regne Unit, els Sussex parlaran per primera vegada de la seva sortida de la família reial britànica, el seu matrimoni, la seva pròxima paternitat i el seu any a Califòrnia en un especial de 90 minuts que s’emetrà el 7 de març

Meghan i Enric tornaran a l’arena mediàtica gràcies a Oprah Winfrey
4
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Farts de la pressió mediàtica, de l’assetjament, de les burles, els ducs de Sussex, el príncep Enric i la seva dona, Meghan Markle, van tocar el dos del Regne Unit i es van instal·lar en un altre continent. Als Estats Units, país de l’actriu de la sèrie ‘Suits’, precisament, serà on la parella que fa poc més d’un any va deixar les seves obligacions amb l’agenda oficial de la família reial britànica per impulsar els seus propis projectes i la seva independència econòmica, concedirà pròximament la seva primera entrevista en un plató de televisió per explicar-ho tot.

No havien passat ni 24 hores des que la parella havia donat la seva primera exclusiva bomba, que esperen el seu segon fill, que ocuparà el vuitè lloc en la línia del tron britànic, quan la cadena CBS ha confirmat en un comunicat que els ducs protagonitzaran un especial informatiu de 90 minuts en què mantindran una conversa íntima amb la presentadora Oprah Winfrey, gran amiga i defensora de la parella. Sens dubte serà una de les entrevistes més esperades dels últims temps.

Des del cisma [’Megxit’] amb la institució que encapçala Isabel II, Enric (36) i Meghan (39)han dit poques paraules i han fet encara menys exhibicions públiques. Fins al punt que el mes passat van tocar el dos dels ‘haters’ que els aclaparaven i van tancar els seus comptes de Twitter i Facebook. Des d’aleshores, només mantenen obert el compte d’Instagram de la fundació Archewell, que porta el nom del seu primogènit, Archie. Mesos abans, ella ja havia tancat les seves xarxes socials personals –excepte Instagram– per la seva pròpia «salut mental», va adduir.

El matrimoni s’ha enfrontat a la premsa sensacionalista britànica, a qui ha culpat del seu ‘exili’, i ha interposat diverses demandes contra alguns mitjans, com la que fa uns dies acaba de guanyar Meghan contra l’empresa editora del ‘Mail on Sunday’, diari que va denunciar per invasió de la privacitat després de publicar una carta dirigida al seu pare.

Del «profund dolor» a l’exhibició

No obstant, després de ser víctimes de tant «profund» «dolor causat» per les «pràctiques il·legals i deshumanitzants» dels tabloides, la parella ja es prepara per tornar als focus ni més ni menys que en un programa especial amb Oprah, la presentadora estrella de la televisió nord-americana, de 67 anys, que amb el seu ‘talk show’ ‘The Oprah Winfrey Show’ sol congregar una mitjana de set milions d’espectadors ¡des del 1986!, any de la seva estrena.

«Winfrey parlarà amb Meghan, la duquessa de Sussex, en una entrevista que inclourà tota mena de temes, des de la seva arribada a la família reial passant pel seu matrimoni, la seva maternitat, el seu treball filantròpic i com se les manega per viure sota la intensa pressió pública a la que està sotmesa», avança el comunicat de la cadena, que emetrà el programa el 7 de març que ve, entre les 20 i les 21 hores.

«Després d’això, el príncep Enric s’unirà a la conversa per desgranar tot el relacionat amb el seu trasllat als Estats Units i, també, per parlar de les seves esperances futures i els seus somnis ara que expandeixen la família», conclouen.

Es pot recordar que la famosa de més de 50 anys més ben pagada del món, segons ‘Forbes’, és aposta segura per als ducs. No en va ella va ser una de les poques ‘celebrities’ convidades al casament de Meghan i Enric el 2018, i ella ara els freqüenta a Califòrnia, on els Sussex han fixat la seva residència. És a causa d’aquesta amistat que els uneix que, tot i que l’entrevista segur que donarà titulars, sucosos no posarà en cap conflicte els aristòcrates ni la seva valuosa intimitat. Cada vegada que algú ha criticat els Sussex l’Oprah ha estat allà per placar-los.

Indiferència i burles

Mentrestant, a l’altre costat de l’Atlàntic, no se sap com haurà provat la notícia de l’entrevista dels ducs. Buckingham Palace no ha fet cap declaració al respecte, però tampoc s’espera que la faci, ja que ni Enric ni Meghan treballen ja per a Sa Majestat.

Notícies relacionades

Els tabloides, no obstant, continuen sense donar treva a la parella. Un exemple és el ‘Daily Star’, que s’ha burlat de la forma en què han anunciat la pròxima paternitat. La romàntica imatge en blanc i negre feta pel fotògraf Misan Harriman, gran amic del matrimoni, en què se’ls veu còmplices i somrients estirats a la gespa, ha sigut comparada pel rotatiu amb l’escena final de la pel·lícula ‘Notting Hill’, protagonitzada per Julia Roberts i Hugh Grant.

En la mateixa portada, i amb el mateix to, el ‘Daily’ defineix Meghan com «la dona tímida cap als mitjans que explica a 7 milions de persones que està embarassada». Per rematar-ho, han tapat amb una franja negra els ulls dels futurs pares, per mantenir en ‘secret’ la seva identitat, i així posar en relleu la «contradictòria» relació dels Sussex amb els mitjans.