Meghan Markle guanya la demanda contra un diari per violació de privacitat

‘Mail on Sunday’ va publicar una carta de la dona del príncep Enric dirigida al seu pare

La duquessa de Susex, de 39 anys, es va felicitar després de la resolució judicial pel «profund dolor» causat

20201125 527373 meganmarkleabortoe 1 1

20201125 527373 meganmarkleabortoe 1 1

1
Es llegeix en minuts

Meghan Markle, la dona del príncep Enric, va guanyar aquest dijous la seva demanda al Regne Unit contra l’empresa editora del ‘Mail on Sunday’, diari sensacionalista al qual va denunciar per invasió de la privacitat després de publicar una carta dirigida al seu pare.

El jutge Mark Warby de l’Alt Cort de Londres va dictaminar que la duquessa de Sussex, de 39 anys, «tenia una expectativa raonable que el contingut de la carta es mantindria en l’àmbit privat». Els articles del ‘Mail on Sunday’ «van interferir amb aquesta expectativa» i són il·legals, va dictar.

Meghan es va felicitar després de la resolució judicial i va afirmar que el «dolor causat» per aquest diari i el seu editor era «profund», però que ara els tribunals els han responsabilitzat de les seves «pràctiques il·legals i deshumanitzants».

Notícies relacionades

«Després de dos llargs anys de litigi, estic agraïda als tribunals per fer que Associated Newspapers i ‘The Mail on Sunday’ retin comptes per les seves pràctiques il·legals i deshumanitzants», va declarar la duquessa.

«Aquestes tàctiques (i les de les seves publicacions germanes ‘MailOnline’ i ‘Daily Mail’) no són noves. Han estat succeint durant massa temps sense conseqüències. El mal que han fet i continuen fent és profund», va assenyalar en un comunicat.