‘UNDER ARREST’

Detingut el raper Silentó per l’assassinat del seu cosí

El jove artista de 23 anys ja va ser detingut fa uns dies per violència domèstica i per intent d’agressió

1
Es llegeix en minuts

El raper nord-americà Silentó autor de la cançó ‘Watch Me (Whip / Nae Nae)’, que va arribar als primers llocs al seu país el 2015, ha sigut arrestat pel presumpte assassinat del seu cosí, segons ha informat la policia del comtat de Dekalb, a l’estat de Geòrgia.

La detenció de Ricky Lamar Hawk, nom real d’aquest artista de 23 anys, arriba després de la investigació iniciada el 21 de gener passat, quan Frederick Rooks –el seu cosí, de 34 anys– va ser trobat mort amb múltiples ferides de bala en una localitat pròxima a la ciutat d’Atlanta.

Historial de detencions

No és la primera detenció del jove raper. L’agost passat va ser arrestat per «assalt amb una arma mortal» en una casa a Los Angeles i brandir una destral contra les dues persones que es trobaven dins, una de les quals va aconseguir desarmar-lo. El dia abans d’aquest episodi ja havia sigut aturat per un cas de violència domèstica, també a Califòrnia. A més, a l’octubre va ser arrestat per conduir a més de 230 quilòmetres per hora al comtat de Dekalb.

Efímer èxit

El major èxit en la carrera de Silentó va ser l’esmentat ‘Watch Me (Whip / Nae Nae)’ la seva peça de debut, que va arribar al tercer lloc en en la llista Billboard Hot 100 nord-americana i es va popularitzar especialment gràcies a la coreografia del seu videoclip. 

Notícies relacionades

Produït amb Bolo Da Producer, ‘Watch me’ es va publicar a YouTube el 25 de gener del 2015. Al llarg d’una setmana va obtenir més de 2,5 milions de visites. L’abril del 2015, Ricky va firmar amb la companyia discogràfica Capitol Records, que va treure la cançó com un senzill amb un vídeo musical a tall d’acompanyament.

El juny d’aquell mateix any, el raper va participar en els BET Awards juntament amb els actors de la sèrie ‘Black-ish’. El seu següent senzill, titulat ‘Young Love’, va ser llançat al seu canal de YouTube el 14 de febrer del 2017.