ELL BALLA SOL

Elliot Page es divorcia de la ballarina Emma Portner

La separació arriba dos mesos després que l’actor canadenc anunciés ser persona transgènere

FILE - In this Sept  27  2017 file photo  Emma Portner  left  and Ellen Page arrive at the world premiere of  Flatliners  at The Theatre at Ace Hotel  in Los Angeles   Page has married Portner  her publicist confirms   Page  30  first posted the news on Instagram Wednesday  Jan  3  2018   with a photo of the couplea  s hands wearing wedding bands on their ring fingers    (Photo by Richard Shotwell Invision AP  File)

FILE - In this Sept 27 2017 file photo Emma Portner left and Ellen Page arrive at the world premiere of Flatliners at The Theatre at Ace Hotel in Los Angeles Page has married Portner her publicist confirms Page 30 first posted the news on Instagram Wednesday Jan 3 2018 with a photo of the couplea s hands wearing wedding bands on their ring fingers (Photo by Richard Shotwell Invision AP File) / Richard Shotwell

3
Es llegeix en minuts

El que va començar com una separació temporal l’estiu passat ha acabat en divorci definitiu aquest hivern. Elliot Page i Emma Portner han decidit posar fi a una relació que van iniciar gairebé per sorpresa fa tres anys. Segons ha assegurat el mitjà nord-american PageSix, la demanda de divorci ja ha sigut presentada en un jutjat de Nova York. A més, la publicació ha donat a conèixer el comunicat de la parella.

«Després de pensar-ho molt i considerar-ho acuradament, hem pres la difícil decisió de divorciar-nos després de la nostra separació l’estiu passat. Ens tenim un gran respecte i continuem sent amics pròxims». Com sol ser habitual en aquests casos, ni l’actor, de 33 anys, i la ballarina, de 26, han especificat els motius de la separació primer, i del divorci després.

Elliot va celebrar el Dia de l’Orgull amb aquesta imatge.

La notícia arriba tot just dos mesos després que Ellen Page es declarés persona transgènere i passés a dir-se Elliot.

«Hola, amics, us vull compartir que soc trans, els meus pronoms són ell/ells i el meu nom és Elliot. Em sento afortunat d’estar escrivint això. De ser aquí. D’haver arribat a aquest lloc de la meva vida... Estic extraordinàriament bé per estimar-me per fi per ser qui soc i per haver perseguit la meva autèntica identitat. Però sobretot em sento profundament inspirat per la comunitat trans. Gràcies pel vostre coratge, per la vostra generositat i per la vostra feina incessant per fer d’aquest món un lloc més inclusiu. Prometo oferir tota ajuda i continuar lluitant per aconseguir una societat més igualitària i compassiva», anunciava la intèrpret de ‘Juno’ i ‘An american crime’.

Un dels últims posts d’Elliot al seu compte d’Instagram.

Recolzament d’Emma

La notícia va sacsejar Hollywood i molts van ser els companys de professió que van mostrar el seu recolzament a l’actor, però cap tan significatiu com el que va fer Emma –recordem que ja estaven separats en aquell moment– a les xarxes socials. «Estic tan orgullosa d’Elliot. La gent trans, queer i no binària són un regal per a aquest món. Demano paciència i intimitat, però també que us sumeu a mi en el fervent recolzament a les vides trans cada dia. L’existència d’Elliot és un regal en si mateix: brilla, dolç E. T’estimo moltíssim», va escriure la ballarina i coreògrafa canadenca, que el 2012 va obtenir certa notorietat mediàtica al protagonitzar el vídeo de la cançó ‘Dancing in the dark’. 

Comunicat en el qual Ellen Page es declara persona transgènere.

Formada al Ballet Nacional del Canadà i al prestigiós Leeming Dance Works, als 16 anys Emma deixa el seu Ontario natal per instal·lar-se a Nova York i dedicar-se de ple a la dansa contemporània a The Ailey School. Després de ‘Dancing in the dark, la jove ballarina participa al videoclip de la cançó ‘Life is worth living’ i crea la coreografia del ‘tour’ ‘Purpose world tour’, de Juntin Bieber. El 2019 és nominada a la millor ballarina de l’any de l’Arena Dance Competition.

Tres anys de relació

Notícies relacionades

Elliot i Emma es van conèixer el 2018, després que l’actor li enviés un missatge a la ballarina al veure-la ballar en un videoclip del duo Sylvan Essom. La parella semblava predestinada a trobar-se ja que en una entrevista  Emma va assegurar que al veure per primera vegada Ellen en una pel·lícula va saber immediatament «que els seus camins es creuarien en algun moment». Després d’un breu festeig les canadenques es van casar en un íntim i secret casament. Segons algunes fonts, la relació, profusament publicitada a les xarxes socials per les protagonistes, a penes ha patit alts i baixos en aquests tres anys, per això el divorci ha sorprès el món de l’espectacle. Però alguns s’atreveixen a aventurar que la decisió d’Elliot de declarar-se transgènere tindria alguna cosa a veure en la separació definitiva.

Elliot i Emma, en una imatge en el compte d’Instagram de la ballarina.

Temes:

Famosos Divorci