Moment viral

La història dels guants virals de Bernie Sanders

Les manyoples que va lluir el senador en la investidura de Biden són un regal d’una professora de Vermont

La història dels guants virals de Bernie Sanders
2
Es llegeix en minuts

El ‘look’ de Bernie Sanders en la investidura de Joe Biden, amb un abric caqui i uns grans guants de llana, arrupit en una cadira per protegir-se del fred, s’ha viralitzat i ha sigut objecte de centenars de divertits mems. Però més enllà de l’humor i dels comentaris més o menys jocosos, les gruixudes manyoples han despertat la curiositat i s’han convertit en objecte de desig en les xarxes.

Davant tanta expectació, Sanders ha trencat el seu silenci en el programa ‘Late night’ amb Seth Meyers. Allà, ha explicat que les manyoples van ser un regal d’una professora de Vermont, l’estat del senador, fa més de dos anys. I ha revelat la identitat de la professora: Jen Ellis, veïna d’Essex Junction (Vermont), municipi del qual Sanders va ser alcalde. «És una mestra d’escola i una persona molt, molt agradable, i està una mica sorpresa pel tipus d’atenció que se li està mostrant», ha explicat el dirigent demòcrata en el programa.

Les manyoples virals: esgotades

Notícies relacionades

Davant la notorietat del ‘hashtag’ #BerniesMittens (les manyoples de Bernie), la mateixa Jen Ellis ha publicat un tuit en el qual explica com va teixir les manyoples: «Estan fetes amb jerseis de llana reutilitzats i forrades amb velló (fet d’ampolles de plàstic reciclades)», ha escrit. 

Després d’aquest anunci, els tuitaires s’han llançat com bojos per intentar aconseguir un parell de manyoples. Ellis ha rebut multitud de sol·licituds i ha acabat venent totes les que tenia per casa. «¡Gràcies per tot l’interès en les manyoples de Bernie! ¡Realment ha sigut un dia increïble i històric! Em sento molt afalagada que Bernie les portés a la presa de possessió, Lamentablement, no tinc més manyoples a la venda. Hi ha un munt de grans artesans a Etsy que les fan», ha assenyalat Ellis a Twitter.