NOU ESCÀNDOL A HOLLYWOOD

Armie Hammer, l’aspirant a galant acusat de «monstre» i «caníbal» per diverses dones

  • La carrera en ascens de l’actor de ‘Call me by your name’ podria perillar després de la filtració d’uns suposats missatges sòrdids per part de diverses examants

6
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Des del sisme provocat fa tres anys pel depredador Harvey Weinstein, que va abusar i va violar durant dècades desenes de dones des de la seva talaia de semidéu i seperproductor de cine, Hollywood ha viscut en una plàcida calma que ha rebentat un dels seus últims aspirants a galant, l’actor californià Armie Hammer, protagonista des de fa una setmana de la premsa especialitzada i de tabloides ansiosos de carn. Mai més ben dit, ja que han transcendit diversos missatges, suposadament del guaperes de ‘Call me by your name’ i de l’últim ‘remake’ de ‘Rebecca’, difosos per una internauta [@houseofeffie] en què aquest li expressava a través d’un compte privat d’Instagram els seus desitjos més sòrdids i caníbals, parlant fins i tot de «beure sang», «menjar cors bategants» i masturbar-se després de «trencar-li les costelles».

Una exnòvia de l’actor, de 34 anys, Courtney Vucekovich, ha explicat al diari britànic ’The Daily Mail’ que al susdit li va el rotllo fetitxista «amo-esclava» i que va ser a ella a qui li volia «trencar i menjar» les costelles. També l’ha descrit com a algú manipulador fins a límits insospitats.

«És un ésser humà encantador i intens. Però quan que comences a parlar amb ell, és bastant agressiu des del principi. No violent, sinó sexualment agressiu en la manera en què parla ‘’, ha detallat Vucekovich, que també admet: «És molt carinyós, et fa sentir molt segura i al cim del món. Després, a poc a poc, es torna fosc i recargolat».

«És un gran narcisista. Envia missatges d’àudio amb material bastant gràfic. Et juro que és perquè li agrada el so de la seva pròpia veu. Està obsessionat amb si mateix, però també s’odia a si mateix alhora», ha acabat de retratar la dona, de 30 anys, a la premsa.

A aquest testimoni s’afegeixen el d’altres presumptes amants o «gatetes», com asseguren que els diu, i el d’un compte alternatiu d’Instagram [@El_destructo_86] que només seguirien alguns amics pròxims i en què, pel que sembla, l’actor confessa la seva addicció a les drogues, el sexe... i un embolic amb una tal ‘Miss Cayman’.

Fora de la pel·lícula amb JLo

Armie Hammer, convertit ja en ‘trending topic’ mundial, va haver de sortir al pas de les informacions diversos dies després, i més quan en ple escàndol es va anunciar la seva retirada de ‘Shotgun Wedding’, la comèdia en què anava a compartir protagonisme amb Jennifer Lopez, que, a més, és la productora de la pel·lícula . «No estic responent a aquestes mentides de merda, però en vista dels viciosos i espuris atacs a internet en contra meva no puc deixar els meus fills durant quatre mesos per rodar una pel·lícula a la República Dominicana», es va defensar l’actor en un comunicat per intentar tancar la polèmica a les xarxes.

No obstant, després d’aquestes explicacions el cas va tornar a complicar-se el cap de setmana passat, després que es va filtrar un vídeo del seu compte privat d’Instagram en què una dona en llenceria l’espera al llit, i a qui es va referir com a «Miss Cayman [Mariah Tibbetts]». Els organitzadors del certamen de bellesa es van posar les mans al cap i van denunciar el cas a la policia de les illes, pel que Hammer va haver d’emetre diumenge passat un altre comunicat en què admetia que el vídeo i el compte eren seus però que la dona no tenia res a veure amb el concurs: «M’agradaria aclarir que la persona del meu vídeo, que va ser robat del meu Instagram privat, no és Miss Cayman». «Realment lamento qualsevol confusió que hagi causat el meu tonto intent d’humor –afegia. Les meves sentides disculpes a la senyoreta Cayman, a qui no conec, i a tota l’organització, ja que no tenia intencions d’insinuar que en realitat era ella».

El polèmic vídeo portava aquest text: «Bé... la meva exdona (per una molt bona raó) es nega a tornar als Estats Units amb els meus fills. Així que he de tornar a Cayman... Cosa que fastigueja. Excepte que hi ha alguns aspectes positius. Com veure la senyoreta Cayman una altra vegada mentre estic allà».

  Al mateix compte va publicar un altre vídeo en què se’l veu consumint drogues amb un vaporitzador i amb aquest peu: «Quan t’adones que no realitzen proves de DMT a les proves de drogues». També va compartir altres fotos inquietants i una captura de pantalla del que sembla ser una ordre judicial que estableix que s’ha de fer un test de drogues abans de veure els seus fills.

«Monstre»

L’exdona de Hammer, Elizabeth Chambers, està «horroritzada i fastiguejada», segons ha explicat una font pròxima a l’empresària televisiva al ‘Daily Mail’, que també li hauria confessat que el seu ex li «sembla que és un monstre». La informant del tabloide assegura que a la seva amiga no li hauria agafat per sorpresa el succeït, ja que «moltes d’aquestes dones ja havien contactat amb l’Elizabeth, i tot i que ella no volia admetre-ho abans, ara sap que estan explicant la veritat», explica.

»L’Armie tenia un costat completament diferent que ella no coneixia. Si sempre va ser-hi i ell el va mantenir ocult, o si va succeir alguna cosa que el va canviar per complet, ella no ho sap», ha explicat al rotatiu, que indica que una altra dona que va tenir relacions amb l’actor va quedar tan traumatitzada que va ingressar en un «intens programa de rehabilitació i teràpia a causa del seu abús emocional i físic».

Pare de dos nens petits

L’actor va anunciar el juliol passat que havia decidit separar-se de la seva dona després d’una dècada de matrimoni i uns altres tres de festeig. Tots dos són pares de dos fills: El Harper, de 5 anys, i el Ford, de 3.

Notícies relacionades

Armie Hammer va sorprendre el públic fa ja més d’una dècada amb el seu ‘doble’ paper –gràcies als efectes especials– a ’La xarxa social’ de David Fincher. ¿Qui eren aquells bessons rossos, d’ulls blaus i gairebé dos metres que s’enfrontaven al fundador de Facebook? Des d’aleshores, el club de fans que es deleix per l’envejable planta de l’actor ha anat creixent igual que els seus papers protagonistes, com a ’El genet solitari’ (2013), o les seves interpretacions en films aclamats per la crítica, com l’oscaritzat ‘Call me by your name’ (2017), en què interpreta l’Oliver, l’home adult de qui s’enamora el jove Elio Perlman, aleshores l’ídol d’adolescents Timothée Chalamet. El seu últim èxit va ser, l’any passat, el seu paper com el viudo Maxim de Winter al ‘remake’ de ’Rebbeca’ de Netflix.

¿Com afectarà ara aquest escàndol a la seva carrera en ascens? Encara és aviat per saber-ho, si bé ja ha sigut apartat del projecte al costat de JLo i, segons la revista ‘Deadline’, fins i tot li haurien buscat un substitut, l’actor Josh Duhamel.