22 quilos menys

Nicky Jam exhibeix la seva notable pèrdua de pes

El cantant porto-riqueny mostra l’abans i el després a les xarxes socials

Nicky Jam exhibeix la seva notable pèrdua de pes
1
Es llegeix en minuts

L’artista porto-riqueny Nicky Jam va revelar aquest dilluns a través de les xarxes socials que ha perdut 22 quilos de pes, cosa que ha canviat completament la seva aparença física, molt més esvelta de l’habitual. Nicky Jam, de 39 anys, presumeix en el seu compte de la xarxa social d’Instagram de la pèrdua de pes, i en dona fe amb dues fotos en les quals es veu l’abans i el després del seu espectacular canvi d’aspecte.

Notícies relacionades

«50 lbs», escriu Nicky Jam en el seu compte, cosa que no va passar desapercebuda entre els seus seguidors, que immediatament van destacar la nova figura, més estilitzada, del cantant de música urbana porto-riqueny. Entre la llista de famosos que van aplaudir el canvi de físic del cantant figuren artistes com Wisin, Luis Fonsi i Don Omar, que feliciten al seu compatriota per l’esforç, i el gran resultat aconseguit.

Amb Daddy Yankee

Nicky Jam havia estat a les xarxes socials en els últims dies, però el gran contrast d’imatge no es capta bé fins avui, quan va situar en el seu compte d’Instagram les dues imatges en què es veu clarament com ha perdut aquests quilos de més que durant molts anys han acompanyat l’artista urbà porto-riqueny. Nicky Jam és un dels pioners i més populars representants del gènere urbà, com demostren els prop de 1.000 milions de reproduccions entre tots els seus temes i vídeos musicals.

  • Nicky Jam va iniciar el 2020 retrobant-se amb el seu excompany Daddy Yankee, un altre pioner del moviment urbà, per gravar el tema ‘Muévelo’. El tema es va convertir ràpidament en un èxit global, generant més de 23 milions de reproduccions a Spotify, més de 9 milions a Apple Music i més de 160 milions de visualitzacions en el seu vídeo oficial a YouTube. Va llançar recentment junt amb el també porto-riqueny Myke Towers, una de les grans promeses del moviment urbà, ‘Polvo’.

Temes:

Obesitat