La culpa és de Los Angeles

Ben Affleck i Ana de Armas trenquen després d’un any de sortir junts

  1. L’actriu hispanocubana no vol continuar vivint a la ciutat californiana.

  2. La separació ha sigut de mutu acord però per iniciativa d’ella.

  3. L’actor vol mantenir la seva residència a prop dels seus tres fills.

1
Es llegeix en minuts

Els actors Ben Affleck i Ana de Armas se separen després de prop d’un any de relació, segons han apuntat diverses fonts pròximes als intèrprets a un mitjà nord-americà. La parella, que va començar el seu idil·li a principis del 2020 mentre rodaven a Nova Orleans ‘Deep water’ –un ‘thriller’ pendent d’estrena–, han trencat per iniciativa de l’actriu cubanoespanyola.

Segons va explicar una font pròxima a la parella a la revista ‘People’, «la seva relació era complicada. Ha sigut ella la que ho ha volgut deixar estar. Ana, de 32 anys, no vol viure a Los Angeles i Ben, de 48, òbviament ha de fer-ho, ja que els seus fills viuen en aquesta ciutat». «És una cosa mútua i completament amistosa», afegeix una altra font pròxima a Affleck i De Armas al mateix mitjà. «Estan en diferents moments de les seves vides; hi ha un profund amor i respecte. Ben continua volent treballar en si mateix. Té tres feines seguides esperant-lo i és un pare present a casa. Tots dos estan contents amb el punt en el qual es troben les seves vides», detalla.

Notícies relacionades

La relació entre la nova noia Bond i el protagonista d’‘Argo’ es va confirmar quan se’ls va poder veure junts en un viatge que van realitzar a Cuba, país natal de l’actriu. Posteriorment es van dirigir a Costa Rica per a unes vacances romàntiques abans de tornar a Los Angeles, on tots dos viuen i treballen. La parella va passejar públicament el seu amor durant l’estiu i van passar junts el període de quarantena de la Covid. L’actriu va confirmar la relació a través del seu compte oficial d’Instagram quan va compartir una foto de tots dos junts amb motiu del seu 32è aniversari.

En els últims mesos, Ana de Armas havia estat passant més temps –com s’ha pogut veure en diverses fotos d’Instagram– amb Affleck i els seus fills, nascuts del seu matrimoni amb la també actriu Jennifer Garner: Violet, Seraphine i Samuel.