Comunicat del cantant

Bertín Osborne: «Confesso que soc complicat en el dia a dia»

  1. Assegura que no hi ha un motiu concret del seu divorci amb Fabiola Martínez.

  2. «No hi ha ni hi ha hagut terceres persones i sí la dificultat de conviure amb les nostres diferents personalitats».

  3. El televisiu prega que no hi hagi especulacions i demana respecte pels seus fills menors, «un d’ells molt dependent».

Bertín Osborne.  

Bertín Osborne.   / EFE / JAVIER LIZÓN

1
Es llegeix en minuts

Després de conèixer-se la sorprenent notícia de la separació de Bertín Osborne i Fabiola Martínez, el cantant ha parlat per primera vegada a través d’un comunicat, en el qual deixa clars els motius que l’han portat a prendre una decisió tan dolorosa per a tots dos. El televisiu cantant, de 66 anys, ha explicat que no existeix un motiu concret pel qual tots dos hagin decidit posar punt final a la seva relació: «No hi ha un motiu concret, sinó problemes de convivència. No hi ha ni hi ha hagut terceres persones que ens hagin motivat a prendre aquesta decisió i sí la dificultat de conviure amb les nostres diferents personalitats», argumenta Osborne.

Notícies relacionades

Lluny de treure’s la seva part de culpa, reconeix: «Jo confesso que soc complicat en el dia a dia i assumeixo tota la responsabilitat en els motius que han donat lloc a aquesta decisió. De Fabiola només puc dir que és una persona meravellosa, gran companya, formidable dona i com a mare, és literalment única. Espero que, tot i que visquem separats, continuem units en l’amistat de les nostres famílies».

Apel·lant a la bona relació que manté amb molts mitjans de comunicació que l’han acompanyat al llarg de la seva vida, Osborne demana respecte per a ell, per a la seva dona i sobretot per als fills que tenen en comú: «Us prego de tot cor que no hi hagi especulacions, perquè senzillament no hi ha més motius que els que us transmeto. Us prego, també, que al tenir dos fills menors, un d’ells molt dependent, respecteu la meva decisió de no parlar d’aquest tema».