Segons ‘LOC’

Isabel Díaz Ayuso trenca amb el seu nòvio, el perruquer Jairo Alonso

  • La presidenta de la Comunitat de Madrid i la seva parella estan separats des del novembre

Isabel Díaz Ayuso trenca amb el seu nòvio, el perruquer Jairo Alonso
2
Es llegeix en minuts

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i la seva parella, el perruquer Jairo Alonso, han trencat la seva relació de manera amistosa segons ha avançat ‘LOC’. La separació s’hauria produït de manera amistosa el mes de novembre passat, tot i que tots dos segueixen quedant i deixant-se veure junts.

Ayuso, de 42 anys, i l’estilista madrileny van començar a sortir el 2016, encara que eren amics des de petits.

No es tractaria d’una ruptura traumàtica ni a causa de terceres persones, sinó que pel que sembla ha estat a causa de problemes derivats de la política, i la dedicació màxima que li requereix diàriament a la presidenta madrilenya.

Vides per separat

La parella, que compartia la vivenda que Ayuso té llogada al barri de Chamberí, ja fa vides per separat i ell s’ha mudat a una altra casa, informa el suplement de ‘El Mundo’.

«Avui Facebook em recorda que tinc la sort d’estar amb la persona més meravellosa del món. Isabel, t’estimo», escrivia fa uns mesos el perruquer en aquesta xarxa, un dels perfils socials en què l’estilista és molt actiu.

Notícies relacionades

Tot i que són amics des de la infància, la seva història d’amor no va començar fins que ella es va divorciar del seu misteriós primer i únic marit, el 2016. D’ell se sap poc més més que va estar casat amb ella quatre anys.

Recolzament incondicional

Alonso, que durant un temps va portar la comunicació i màrqueting de la cadena de perruqueria Rizo’s per després ostentar el mateix càrrec de la franquícia de restaurants de menjar libanès Shukran Group, sempre ha manifestat el seu recolzament cap a Díaz Ayuso, sobretot des que va ser investida presidenta de l’Assemblea de Madrid amb el recolzament de Cs i Vox. Llavors, li va dedicar aquest missatge en el seu compte de Twitter, en què restringeix qui pot veure les seves publicacions: «ORGULL és el que sento cada vegada que et miro. Ho has aconseguit malgrat els milions de pedres que van posar al teu camí. Ningú pot saber millor que tu el que és lluitar contra tot i tothom. Però encara així res et va poder destruir @IdiazAyuso #teadmiro em sento molt orgullós de tu.