MELANCÒLIC BULLIT

C. Tangana torna a commocionar les xarxes amb ‘Comerte entera’

El compositor madrileny publica una sensual bossa nova junt amb el músic brasiler Toquinho i l’actriu Bárbara Lennie

c-tangana

c-tangana

2
Es llegeix en minuts

La nova cançó de C. Tangana, publicada aquesta passada matinada, porta camí de convertir-se en la nova sensació del panorama musical.

‘Comerte entera’ agafa el relleu de ‘Tú me dejaste de querer’ amb la pretensió d’atrapar i superar la cançó més escoltada a Espanya el 2020 i que va promoure un encès debat en les xarxes socials sobre les seves intencions.

I sembla que la nova producció d’Antón Alvarez podrà aconseguir-ho sense despentinar-se, ja que 12 hores després del seu llançament ja suma 580.779 visualitzacions a Youtube, i continua pujant.

Amb la participació del músic brasiler Toquinho a la guitarra i als cors finals, ‘Comerte entera’ es una sensual bossa nova amb rampells sàmpler que arriba amb l’inconfusible segell de l’artista madrileny de 30 anys: producció de Cristian Quirante, sofisticada i estilitzada realització en un casalici de disseny, amb dues monges en segway fent voltes davant el Palau Reial de Madrid per mostrar una sensual, poderosa i desafiadora Bárbara Lennie menjant-se un bullit madrileny observada per un grup d’empresaris de vint-i-un botó en un luxós restaurant, mentre el cantant en xandall prepara el sopar a casa. Xoriço i Armani.

Nou disc

 «‘No puedo más que pensar. En tu forma de hablar. Roneando’». «‘No puedo más que pensar en tu culo al pasar. Rebotando. / Y en tu forma de atarte el pelo con una cola, para atrás’», xiuxiueja més que canta C. Tangana, lluint un sobri jersei negre amb una cadeneta al coll, en una peça que es descobreix sensualment i sexualment melancòlica, mentre l’actriu de ‘El desorden que dejas’ i ‘Petra’ desplega tot el seu poder escènic davant la càmera en quimono. Una lletra senzilla, directa i explicita que donarà peu a noves especulacions i teories conspiradores sobre a qui va dirigida.

Notícies relacionades

El madrileny, en una excel·lent campanya de màrqueting, havia estat incitant i temptant els seus seguidors en un compte enrere ple de pistes, comentaris, notes soltes i un polèmic vídeo publicat a Twitter d’una festa privada amb amics en la qual les restriccions per la pandèmia semblen no existir, formarà part d’El Madrileño, el nou disc que C. Tangana té previst publicar el pròxim mes de febrer.

Res no es deixa a l’atzar i a la improvisació, res no és casualitat en les produccions del compositor madrileny i, com amb el bullit, a C. Tangana se l’estima fins a atipar-te’n o se’l rebutja com a militant vegà.

Temes:

C Tangana