EN EL SEU 28è ANIVERSARI

Gigi Hadid sorprèn Zayn Malik amb una festa sorpresa

  • La model va organitzar una festa privada per a tots dos on no va escatimar en despeses, ja que va omplir una gran habitació amb una temàtica de màquines recreatives

1
Es llegeix en minuts

Gigi Hadid ha volgut sorprendre la seva parella Zayn Malik en el seu 28è aniversari amb una festa sorpresa amb tota mena de detalls.

La model volia celebrar l’aniversari del cantant de la forma més especial possible. Per a això, va organitzar una festa privada per a tots dos on no va escatimar en despeses, ja que va omplir una gran habitació amb una temàtica de màquines recreatives amb jocs clàssics com ‘Pacman’ i ‘Donkey kong’, entre d’altres.

Notícies relacionades

A més, Hadid va felicitar la seva parella a les xarxes socials amb una foto en què posa amb unes sabatilles de casa amb forma d’unicorn, i va acompanyar aquesta imatge amb una altra d’un dibuix de Malik amb la seva filla en braços com si d’un superheroi es tractés.

«¡Equip sense dormir! Feliç aniversari per al nostre Zaddy papa. Tan especial. T’estimo per molt temps, gràcies per convertir-me en mare amb la millor nena de la història. Et desitjo el millor del món per a cada dia de la vida», va escriure.

Temes:

Gigi Hadid