DESPRÉS DE LA SEVA RUPTURA AMB MEGAN FOX

Brian Austin Green revela que és feliç amb la seva nova nòvia

Sharna Burgess, la ballarina i coreògrafa australiana de 35 anys coneguda per la seva participació en el programa ‘Dancing with the stars’, ha conquistat el cor del protagonista de la mítica sèrie ‘Beverly Hills’

zentauroepp49361601 cast member brian austin green gestures during a panel for t190808185603

zentauroepp49361601 cast member brian austin green gestures during a panel for t190808185603 / MARIO ANZUONI

1
Es llegeix en minuts

Després de la seva sonada ruptura amb Megan Fox, Brian Austin Green sembla que ha aconseguit refer la seva vida sentimental. Malgrat que al protagonista de la mítica sèrie ‘Beverly Hills’ se l’ha relacionat últimament amb diverses actrius i models, com Courtney Stodden i Tina Louise, la realitat és que l’actor ha recuperat la il·lusió al costat de Sharna Burgess, la ballarina i coreògrafa australiana de 35 anys coneguda per la seva participació en el programa ‘Dancing with the stars’, que ha aconseguit conquistar el cor de l’actor nord-americà, de 47.

Notícies relacionades

«Tot va molt bé», ha dit l’intèrpret en les seves primeres declaracions sobre el seu nou amor. En una entrevista que ha concedit a ‘Access Daily’,Austin Green ha reconegut que encara és aviat, però assegura que tots dos són molt feliços. «És una dona increïble. És superresponsable, és superdolça, carinyosa, apassionada, divertida... Em sento molt afortunat», ha destacat sobrela seva nova parella.

Durant l’entrevista, Austin Green ha explicat comva conèixer la seva nòvia:«Vam tenir una gran conversa», diu sobre aquesta primera trobada, que va ser impulsada pel representant que tenen en comú. «Em va dir: “Tinc una clienta que hauries de conèixer”», explica l’artista assegurant que va accedir «de mala gana» a reunir-se amb la ballarina. No obstant, ha confessat: «Ha sigut genial fins ara».

Temes:

Famosos