ARISTÒCRATA ESBRONCADA

Crits de «lladre, torna els diners» a Victòria Federica en la nit madrilenya

Un ciutadà critica a la neta de Joan Carles I ser presumpta beneficiària de les ‘targetes black’ del Rei emèrit

1
Es llegeix en minuts

Divendres passat, Victòria Federica de Marichalar i Borbó va tornar a disfrutar de la nit madrilenya amb el seu nòvio, Jorge Bárcenas, i un grup d’amics en un cèntric i exclusiu bar del barri de Huertas. Malgrat la pandèmia i de les restriccions de mobilitat, la neta de Joan Carles I no sembla que vulgui renunciar a socialitzar i a sortir de nit, tot i que ja ha protagonitzat diversos incidents com la seva escapada amb un grup d’amics a un ‘cortijo’ de Jaén durant el confinament, no portar la mascareta en llocs públics o saltar-se l’hora del toc de queda imposada a la capital.

Notícies relacionades

Victòria Federica, que per a l’ocasió lluia un estilisme ‘total black’ amb pantalons de cuir, botes militars, blazer negre i mascareta fosca amb estrella blanca, s’ha convertit en les últimes setmanes en el membre de la reialesa espanyola més buscat i perseguit, especialment després que es destapés que tant ella com el seu germà Froilà, a més d’altres membres de la família Borbó, serien uns dels beneficiaris de les targetes opaques amb fons d’un empresari mexicà i la donació del qual el rei Joan Carles pretén regularitzar amb Hisenda.

A la sortida del bar, a tocar les dotze de la nit, hora límit del toc de queda, Victòria Federica no va voler fer declaracions als nombrosos periodistes que l’esperaven esquivant les qüestions que tractaven la seva presumpta vinculació amb les ‘targetes black’. Però el que no s’esperava la jove aristòcrata de 20 anys és que un transeünt li cridés «lladre, torna els diners», quan en companyia del seu nòvio i diversos guardaespatlles es dirigien a buscar el seu vehicle. Després d’un moment d’incertesa, Victòria Federica, que no va poder evitar girar-se sorpresa davant l’esbroncada, i la resta de la comitiva va seguir endavant sense donar-se per al·ludida abandonant la nit madrilenya.